Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi a baja a gépemnek?

Mi a baja a gépemnek?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon lassú lett az egész, pl ha megy a net akkor játszani se lehet semmivel, mert nagyon lassítja. 4Gb RAM-mal, meg AMD Radeon HD 6400M-el iszonyúan szaggat egy tök alap grafikájú játék is (Slender). Régen nem volt semmi baja.

Gondoltam hogy futtatok egy töredezettség mentesítést, CCleanert futtatom, Advanced System Caret, és egy gyors vírusfuttatást, és nem talált semmi vírust, és töredezett fájl se volt sok. MOST MI A BAJ? Régen nagyon gyors volt...

2012. szept. 3. 20:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Áramtalanítod, kiveszel mindent, leporolod őket. Bekapcsolod, ha nem jó, újratelepíted. Ha továbbra is lassú akkor vmi hardver gondja vna de ebből nem lehet megállapítani. Illetve remélem c meghajtón van legalább 10 giga üresen.
2012. szept. 3. 20:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Kösz, szerintem tényleg az lesz a baj, hogy meg kell tisztítani, mert múltkor leöntöttem pohár üdítővel véletlenül. Persze aztán mindent jól megcsináltam és mikor újra indítottam semmi gond se volt. De a cukor bele ragadt gondolom.
2012. szept. 3. 21:01
 3/3 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írja , ha ezekkel se jó akkor valszeg szektorhibás a winchester.
2012. szept. 3. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!