WolfQuest kérdések?!
Ma kezdtem el játszani a játékkal, sok oldalon körülnéztem már, meg minden. De gondolom megkérdezem a profiktól, hogy hogy is kell.
Ja, amúgy az 1-ről beszélek.
Van ugye az a három terület, ahonnan farkasokat kell elüldözni. Előtte viszont, ha jól tudom, le kell vadászni 3 szarvast. Elég, ha az elszórt tetemekből megeszek 3-at, vagy le kell vadásznom 3-at tisztességesen?
A territóriumokból csak egyet, vagy több farkast kell elüldözni?
Tényleg nagyon kezdő vagyok, szóval akinek bármilyen hasznos infója van, akk lécci írja le :DD
Köszönöm szépen előre is a válaszokat! =)
szia :D
1, nem kell elüldözni a farkast, elég csak beszélni vele
2, nem kell 3 szarvast levadászni
3, csak 1 farkassal kell beszélned 1 területben :)
ha bármi kérdésed van, dobj meg 1 üzivel :)
12/L, profi WolfQuest-es :)
Ahham pörszee xdd Te kis kocka :DD
Amm már megvan az első rész, a másodiknál meg fagyogat a gépem és mind a 4 kölyköm kinyírták, na mindegy.. :)
De köszi a segítséget :DD
Oké, tök jó...
Nem mondtam, h nem hiszem el.
Csalni pedig nem szeretek. Elmegy a játék élménye, szerintem az az igazi, amikor kitartóan végigjátszod, a legnagyobb nehézségekkel.
Hát igen, ha sokat játszol, könnyen profivá válhatsz egy-egy játékkal.
Én a metinnel voltam így, már szinte kívülről fújtam mindent. xd
Csak sajnos nekem nincs időm ennyit játszani, mert 8-os vagyok, jönnek az előkészítők meg minden... És magolhatok. Ha nyári szünet elején találok rá a játékra.. Sztem már én is pro lennék :DD
Köszi szépen a válaszokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!