Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Fallout 3 kérdések?

Fallout 3 kérdések?

Figyelt kérdés

Lenne pár kérdésem, ami nem tiszta :S

1. Vannak azok a jófiúk, akik úgy néznek ki, mint a Star Wars-ban a rohamosztagosok. Na amikor megyünk mutánsokat gyilkolászni egy, kettő meghalt, meg amikor egyedül voltak párat ki is nyírtam, és menő páncéljuk van!

Mit kell csinálnom, hogy fel tudjam venni, mert nem engedi :S

2. Automatikusan le tudok szokni dolgokról?

Csak mert voltam már sör, bor, whisky, jet függő, de nem érzem a hatását. Elmúlik magától?

2012. aug. 21. 15:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha kinyírtál 1-2 Brotherhood katonád a páncélt nem fogod felvenni soha mert pont náluk tanulod meg Paladin Gunny-tól a power armor trainig-et.Megölni felesleges őket mert annyi ilyen páncélt lehet játékközben gyűjteni hogy nem győzöd hazahordani főleg mikor már színre lépnek az Enclave-ek azokról minden hátrány nélkül leszedheted az armor-okat(lesz egy pár fajta).

A függőségről nem szoksz le automatikusan mert sajnos megmarad minden negatívumával együtt de bármelyik doki le szedi rólad 100 caps-ért vagy ha berendezted a házadat Megaton-ban az orvosi szett-nél leszedheted magadról.A berendezéseket Moira-tól tudod megvenni!

2012. aug. 21. 15:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Asszem kb. értem, de milyen tréninget, hol lehet megtanulni ? :D És utána felvehetem?
2012. aug. 21. 16:28
 3/6 anonim ***** válasza:

A páncél amit a Brotherhood és az Enclave hord power armor-nak hívják(szervopáncél) a működését a Citadel-ben Paladin Gunny-tól tudod megtanulni!

Írd be a you-tube keresőbe Fallout 3 power armor training és kidob róla egy pár videót.A játékban hogy eljuss eddig a pontig a fő küldetés szálat is vinni kell.De ha akár egy Brotherhood katonát is megöltél már nem lehet visszafordítani a dolgot csak úgy ha visszatöltöd az egyik előző mentést!

2012. aug. 21. 18:28
 4/6 anonim válasza:
Így van,de elötte engedélyt kell kérnek Lyons bölcstöl a tréningre.
2012. aug. 22. 14:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Na elmentem ahhoz a háromfarkashoz, vagy mihez, aztán ott mondta valamelyik star wars figura hogy azt kell csinálni, amit ti is mondtatok! El kell menni valami jósnőhöz, aztán beállni a Honvédségbe XD

Na de az lenne még a kérdés, hogy hol találom ezt meg?

Mert oké, hogy elmondták, de hol találom meg a helyeket, személyeket?

2012. aug. 23. 23:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt az összes quest ami a játékban van lebontva főszál mellék küldetések,és a térkép által nem jelzettek,meg a DLC questek is.Ahhoz hogy eljuss odáig hogy felvedd a pácélt meg kell csinálni hozzá ezeket (fő küldetések)a Galaxy News Radio-tól a The waters Of Life-ig.

[link]

Ezen az oldalon találod a quest-eket az első három (tutorial quest) már meg van igaz?

Utána jön a fő szál ez (11)quest-ből áll.Ezeket úgy érdemes megcsinálni hogy mondjuk minden fő küldi után megcsinálsz 1-2 mellék küldetést(side quest)hogy fejlődjön a karaktered.Úgy találod meg az embert aki a küldetést adja (given by)beírod a nevét a you-tube keresőbe pl:(Agatha locations)és kidob egy pár videót ami megmutatja hol találod az illetőt,ha beírod a küldetés nevét megtudod nézni a játékmenetet hogy kell megcsinálni a dolgot.Ell kell magad egy kicsit kötelezni a játék iránt mert ez nem az a kimondott lövöldözős dolog.Ha kérdésed van írhatsz privit is én a játékot 2évig ki sem vettem a gépből kb:12 nyomtam végig csináltam egy csomó fajta karaktert orvlövész,pusztakezest,nehéz fegyverest stb..még mindig imádom szerintem a legjobb játék (az eladások is ezt tükrözik)nincs túl sok olyan játék amiből a kalózkodás ellenére is 5 milliót adtak el.

2012. aug. 24. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!