ANCSA12 kérdése:
Játszom a Sims 3-mal és a fiam összejött egy lánnyal de szeretnék vele szakítani. Már sokszor próbálkoztam hogy áthívom de sose jön át. Hívtam már kiruccanásra és oda se jön el. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A lányt Éva Vácróti-nak hívják és a városban a házát sem találom. Előre köszönöm a segítségeteket!2012. aug. 30. 13:57
1/7 anonim válasza:
Lol. Először azthittem, hogy az igazi fiad jött össze valakivelxD Amúgy egyszerű, jöjj össze egy másik csajjal és ennyi. Énis mindig ezt csináltam><
2/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre két simmel nem lehet járni. De azért köszi.
2012. aug. 30. 15:50
4/7 Lunala válasza:
Tényleg lehet, csak aztán válts át arra a háztartásra, amiben az új szerelme van, majd azzal a simmel kérd meg az eredeti háztartásodból való fiút, hogy szakítson xy-al. :)
5/7 anonim válasza:
Vagy ne foglalkozz vele. Nekem volt egy "reménybeli partnerem" , akire jó ideig rá se néztem, föl se hívtam (elfelejtettem) és egyszer csak sima ismerősök lettek. Bár ez lehet csak azoknál működik akik még nem járnak együtt...
6/7 anonim válasza:
Szerintem NJK (nem játszható karakter) a csaj. 2 megoldás van:
1., Ha reménybeli partnerek vagytok:
-nem foglalkozol vele
-nem hívod sehova, nem beszélsz vele stb.
-ha ő hív nem veszed fel
2., Ha már jártok vagy jegyesek stb. vagytok:
-Összejössz egy másik lánnyal, de ne jelenj meg nyilvánosan vele különben megkaphatod a "csalfa" jelzőt. De olyan lányt válassz, akinek saját haza van, vagyis játszható.
-Válts aktív háztartást az új lányra, majd az előző háztartásos fiúdra kattintva kezdeményezd a "szakítson XY-vel" opciót.
-Majd válts vissza a fiúra.
Ennyit tudsz tenni. ;)
7/7 anonim válasza:
Kiegészítve a többieket: Ha nem akarsz aktív háztartást váltani, be is költöztetheted az új lányt a saját családodba, és így is megkérheted a fiút, hogy szakítson a másik lánnyal. Vagy testingcheatsenabled true kóddal húzd fel Éva és a fiú kapcsolati szintjét teljesen, és akkor valószínűleg lesz kedve találkozni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!