Mit gondoltok arról, hogy a jó öreg ps2 még mindig a piacon van?
Sziasztok!
Olvasgattam a neten, és rátaláltam egy nem olyan régi hírre, amelyben az állt,hogy a nagyközönség, még mindig odáig van a ps2-ért(persze, akit érdekel..)! Olyat is olvastam, hogy nem győzik gyártani, mert nagy igény van rá..! Ez ELKÉPESZTŐ!!!!
Ha jól tudom 2000-ben dobták piacra, és eltelt 12 év, 5 éve van kint a ps3, és még így is megállja a helyét a piacon...!!!! Nem vagyok nagy játékos, de ez, akkor is nagy dolog...!
Persze ennek számos oka van...!!! Én nem vagyok annak a híve, hogy régebbi konzolokat bíráljak, csak azért, mert régi,hisz a régi konzol is lehet jó...!!! A ps3 modernebb újabb, és jobb a grafikája, de a ps2-nek is nagyon jó grafikája van, és számtalan jó játék van rá..!!!! Emlékszem milyen nagy szó volt a kétezres évek elején..!!!
Mit gondoltok????
Játszotok még ps2-vel????
Nektek jó még???
Nem vágytok ,,jobbra,,????
Köszönöm!
Mit gondoltok???
2012-es hír!!!!!!
Kedves Első Válaszoló!
Ez nem volt egy szimpatikus mondat!!!
Akinek nincs pénze? Vagy, akinek az jön be, mert praktikusabb..! :D
És igaz! Nem mindenkinek telik ps3-ra, de akinek nem telik, azokat nem kell lenézni!!!!
Szia!
Én csak azért írta,mert véleményem szerint ezt nem illik kihangsúlyozni,hogy akinek nincs pénze...! Most képzeld el,hogy valaki ezt olvassa, aki vágyik egy ps3-ra,és nem tudja megvenni, és épp ps2-je van! xd xd
Amúgy, dehogy kaptam fel a vizet :D xd xd
:D :D :D xd xd xd xd
Csak azért, mert egy konzol már olcsó, az még azt is jelentheti,hogy valaki azét veszi meg, mert azt szereti...!!! xd xd xD
Pl: Én vehettem volna ps3-at, de a WII mellett döntöttem, és a ps3-at 80ezerért vettem volna, a Wii-t meg megvettem 36-ért! :D :D :D Az olcsóbb konzol is lehet jó!
De NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A VÁLASZOD, ÉS MINDENKI VÁLASZÁT! :d XD
Jobb a ps3, igazad van! :D
Jár a zöld kéz MINDENKINEK! :d .D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!