Bwin pókerről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
szerintetek biztonságos? van benne csalás?2012. aug. 29. 11:42
1/9 anonim válasza:
"Úgy csalás nincs benne, de!!! DE! Van minden nap 2 db 1000$-os freeroll, én megnyertem párszor, de nem adja a pénzt, csak akkor ha befizetsz és pókerpontokat gyűjtesz, szal ha ingyenesen akarsz játszani, nehéz pénzhez jutni..
2/9 A kérdező kommentje:
nem akarok ingyen játszani (nem is tudtam hogy lehet) épp ezért kérdeztem hogy ha már befizetek akkor ne legyen átverés
2012. aug. 29. 16:09
3/9 anonim válasza:
Egyszer befizettem, (nekem) nem volt semmi gond vele, csak valós adatokat adj meg, mert ha nem, nyersz x mennyiségű pénzt és valami hibát ejtettél vagy nem tudom, nem fizetik ki neked.
4/9 anonim válasza:
Előző vagyok! :) Vannak befizetési bónuszok is, befizetsz 3000 forintért kapsz mégegyszer ennyit. (csak egy példa)
5/9 A kérdező kommentje:
már régebben fizettem be bwin-re csak akkor sportra fogattam és arról hallottam elég sok rosszat is... most újra be akarok utalni valammennyit úgy gondolom pókerrel többet érek :)
2012. aug. 29. 16:24
6/9 anonim válasza:
Pókerrel megéri, pl beülsz cash games játékokba nyersz több pénzt, kiülsz és beülsz megint kevesebb pénzzel, és halmozod fel a pénzedet.
7/9 A kérdező kommentje:
pontosan mit jelent a cash game? :D
2012. aug. 29. 19:39
8/9 anonim válasza:
pl: beülsz 3 dollárral és nyered a pénzt 10 dollárig, kiülsz beszálsz megint pl 5 dollárral..
9/9 anonim válasza:
szerintem ha nem tudod mi az a cash game akkor ne is töltsd fel a számládat.. abból a pénzből inkább vegyél egy könyvet amiből az ilyen alapdolgokat meg tudsz tanulni.. mondjuk ezek fent vannak neten is.. mielőtt elkezdenél pénzbe játszani tanulj meg pókerezni, mert ha nem könnyen el fogod bukni.. és most nem a póker szabályaira gondolok.. hanem ásd bele magad kicsit mélyebben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!