Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Van egy elméletem az Online...

Ranieri kérdése:

Van egy elméletem az Online Pókertermekkel kapcsolatban. Szerintetek lehet benne valami?

Figyelt kérdés
Mondok egy példát: Zsoltinak 2500$ van fennt bwin egyenlegén amiből pókerezik, Bencének 35$ ... Elindulnak egy 5$ rebuyos versenyen ahol 10.000 GTD nyeremény van. (ezen indultam párszor 10$-t feltöltve, egyszersem értem be, a fizetős helyek előtt mindig jött egy lap együttállás és kibuktam) Na most szerintetek kit enged el a rendszer hogy nyerjen például 100-200 dollárt? ELső eset: a Kishal nyer, ebben az esetben Bence. Őneki nyilván a tőkéjéhez mérten hatalmas nyerő lenne, vszeg leutalán a nagy részét. Második eset: Nyer a nagyhal, Zsolti. Neki nemsokkal növelné meg az egyenlegét, nyilván tovább játszik, cash games asztaloknál tömi a raket (ház jutalékát) indul versenyeken ahol szintén jutalékot fizet. Számomra egyértelmű hogy így állítanám be a rendszert, ha online pokerterem üzemeltető lennék. Több 10 ezer játékosnál ez komoly haszon lehet. Vélemény? Esetleg tapasztalat? A bad beatekkel kíméljetek láttam már eleget :D

2012. jún. 12. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Csak éppen azt számold bele, hogy egy ilyen kiderül, és soha többet az életben nem fog ott játszani senki. Egy ilyen helyen nagyon fontos a bizalom, anélkül senki sem fog tekintélyes összegeket befizetni, és kockáztatni. Mégpedig manapság egy ilyen kiderül, akkor az adott társulatnak vége - és nem könnyű annyira elismert szintre, mint a bwin, felkapaszkodni. Egy kezdő, noname csapatnak nagyon kevés esélye van manapság betörni az igazán nagy pénzes piacra.

Nekik sokkalta jobban megéri, ha normálisan, nem részrehajló rendszert állítanak be. Persze, amit te felvázoltál, az rövidtávon kifizetődő, de normális cégek nem erre az évre, hanem az elkövetkező 10-20-30 évre terveznek :)

Arról nem is beszélve, hogy a statisztikák alapján ha Bence egyszer nyer, akkor sokkal több pénzt fog elverni, mintha nem nyer, és inkább hagyja a fenébe az egészet. A legtöbb kaszinóban pont a Kishal nyer, (beetetés) mert utána vérszemet kap, és veri el a pénzt :)

2012. jún. 12. 13:14
 2/6 A kérdező kommentje:
Jó lehet hogy van abban valami amit mondasz. De ez soha sem derülhet ki mert bármilyen bed beatet rálehet fogni a szerencsére. Ez olyan mint hogy a mai autóknak is megvan egy élettartama amennyit elfutnak aztán szervizelheted állandóan. Lehet letudnák gyártani h 20 évig semmi baja nem lesz de az nem érdeke a gyártónak. Játszottál már a Paradise Pókeren? Látványpókernek hívják sokan, annyira gyakoriak és durvák az együtt állások, ezzel pedig brutálisan sok raket beszedve. Pedig az sem egy no name terem mert a Sportingbethez tartozik. A bwin a rake kérdést nem ennyire pofátlanul oldja meg. (több is a játékosuk) Nem álomvilág ez barátom, rengeteg okos ember dolgozik ott azon hogy minél több playerük legyen és hogyan tudnák növelni a befolyó raket... :/
2012. jún. 12. 13:35
 3/6 zusomJe ***** válasza:

1. egyáltalán nem biztos h "leutalná" zsolti a pénzét, sőt...több ráció van abban, hogy a terem inkább a kishalat hagyná nyerni, hisz akkor az illető elhinné magáról, hogy jó játékos és ő is forgatná a pénzt.

2. elég érdekes lenne ha egy 10K GTD. versenyen a bankrollokat is figyelembe venné a rendszer, szerintem túl bonyolult lenne és túl sok ember tudna róla (programozók, support-tagok)

3. amit már írtak előttem, ilyen csalással úgy lejáratná magát a terem, hogy a kutya nem játszana ott többet.

4. lehet ilyen csalás elméleteket gyártani, de általában az embereknek csőlátásuk van ilyen téren... én is rengeteget hallottam már, általában a bad beateket és a pech szériát magyarázzák vele a gyenge játékosok.

5. A kisebb pókertermek, pl bwin, riva poker, stb. nem az ilyen kis halakból élnek, hanem a cash és SNG grinderekből, úgy h különböző deal-eket ajánlanak nekik, pont leszarják, hogy a 10K gtd. versenyen mivan, bőven elég ha a 10K összejön a buy-inekből, a lényeg h legyen játék és pörögjön a rake.

Összegezve; úgy gondolom, te lehetsz a példában a 35$-os bankrollal rendelkező személy, akit már többször mákoltak le nagy verseny buborékjában és kreáltál egy teóriát, ami majd felment, ha többen írják h IGEN, IGAZAD VAN!

De sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, amit írsz az hülyeség.

Sajnos be kell érned az "én vagyok a világ legszerencsétlenebb embere" címmel, amit viszont rajtad kívül még több millió ember gondol magáénak.

Csalás-elmélet gyártás helyett, fordítsd hasznosabb dolgokra az idődet, és 35 dollárral ne nevezz be 10 dolláros versenyre, alapvető hiba, bankroll managment...

2012. jún. 29. 08:48
 4/6 zusomJe ***** válasza:

előző vagyok

"gyakori együttállás"

gondolom ezt úgy érted h gyakoribb mint élőben, amit csak úgy érzel, hisz míg élőben lemegy egy óra alatt 20 leosztás, addig neten 60, ha több asztalon játszol, akkor még több... és természetesen nem arra fogsz emlékezni egy session végén, hogy kör fold volt, vagy hogy button-ról emeltél és dobták.

Hanem arra, amikor nálad AA volt, srácnál JJ betoltátok preflop, és vesztettél.

Nehéz elfogadni, hogy buksz egy 80-20at, pedig ezért 80%-20%, nem pedig 100%-0%.

Neten egységnyi idő alatt több a badbeat, mert több a leosztás is, arányaiban ugyanannyi mint élő póker esetében.

2012. jún. 29. 08:56
 5/6 anonim válasza:
44%

Vajon tudja-e a póker program már az első leosztásnál hogy ki lesz a végső győztes? Bizony tudnia kell,hiszen a progi látja az összes lapot. Ezért van az,hogy AA-t lever egy 6-8-as allin. Tehát amikor játszol és megkaptad a lapjaidat, a progi valószínűleg választ a lehetőségek közül (pozíció figyelembe vételével és a leosztott lapok figyelembe vételével a hívás nagyságánakfüggvényében) hogy. És ettől fog függni hogy ki jut be egyáltalán a 8000 indulóból az első 100-ba.

Összefoglalva: mivel a program osztja a lapot,ezért a program tökéletesen tisztába van vele hogy hova mit osztott az adott körben,így elvileg a programnak már az osztás elején ki kellett választania a kör nyertesét. Tehát mondjuk eldönti,hogy most ebben a körben a nagyvak az elvi győztes. De a nagyvak kap egy pikk4-est és egy pikk8-ast. A progi tudja hogy mi lesz a flop meg a river,hiszen elvi döntését már meghozta ki lesz a győztes.

De mondjuk az utolsó (nagyvak előtti) meg kapottegy káró K-Q-t, előtte nem volt hívás így hív egy 6x-ost,amire a nagyvak eldobja elvileg nyerő lapjait.(ami lapok meg egyébként dobni valóak). Vagy meg adja és mivel a flopban nem fogott semmit,így az első emelés után dob. A flop mondjuk káró 10,pikk J,káró Ász. A river meg csupa pikk,így a nagyvak színsorral vitte és nyerte volna ha nem dobta volna el a lapjait.(mivel más nem kapott az osztásba két pikk színű lapot).

Szóval aki pénzt is szeretne nyerni,jobban teszi ha felkeresi lakhelye szerinti illetékes pókerklúbját,és ott játszik.

2013. jan. 17. 22:34
 6/6 anonim válasza:

Az utolsó hozzászólónak:

Valóban, egy része így van szerintem is. De a gép nem tudja hogy ki mire ad meg, és minden körnek van egy nyertese ha csak K magast tart a kezében akkor is. Élő versenyeken is még a legjobb helyeken is előre le van osztva a parti, megvan elviekben a nyertes, csak ezután következik a licit és a póker pontosan ettől szép meg néha idegesítő.

2016. nov. 30. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!