Melyik jobb? A San Andreas vagy a Vice City?
Desiruos és akinek a Vice tetszik jobban!
Van egy régóta működő magyar szerver ami nem vcmp
és a játékot folyamatosan hozzá értő szakemberek fejlesztik!
Ha gondoljátok gyertek játszani!
Helló! :)
Szerintem a San Andreas a legjobb GTA. Vice Cityvel nem játszottam sokat. Az is tetszett, de amikor elértem a Demolition Man küldetéshez, ott adtam fel. Ezt a játékrepülős hülyeséget már a San Andreasban is utáltam (gondoltam, a VC-ből vették az ötletet), így nem folytattam.
Persze a San Andreas sem tökéletes, legalábbis küldetések szempontjából. Ott is voltak missziók, amelyek ki tudták hozni belőlem az állatot. Ezzel együtt nálam a San Andreas a kedvenc.
Vice Citynek is jó hangulata van, csak sokkal jobb lett volna, ha a Demolition Mant kihagyják a főküldik közül vagy a játék későbbi részére teszik (közepére-végére kb.) Vagy ami a legjobb: nem főküldi lenne, hanem mellék. Mint a San Andreasban Zero küldetései.
Bezzeg a Vice City Stories...azt végigtoltam, és nagyon szerettem, pedig ott is voltak nagyon nehéz küldetések. (És tudom, hogy a Vice City előzménye)
Szóval, rizsa rövidre zárva: szerintem a San Andreas a jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!