Függő vagyok, hogyan szokhatnék le?
Figyelt kérdés
Pls segítsetek, wow függő vagyok, illetve nem vagyok függő, kibírok több időt is játék nélkül, pl most volt egy 7napos szünet mert műtétem volt(ebből következik az is, hogy nem nagyon mozdulhatok ki, viszont eddig sem voltam nagy partiarc.. sőt egyáltalán nem...), de mindig visszatérek, segítsetek, hogyan hagyhatnám abba a játékot?
16 éves srác vagyok és most döbbentem rá h mekkora kocka vagyok, szeretnék ezzel felhagyni, mit tehetnék ?
2009. júl. 25. 22:57
11/17 A kérdező kommentje:
ohh neeem nem :D... fizetni nem fogok érte, törtön "játszom" ( ... tauri)
ja hát ha eredetin lennék és eladnám akkor abból lenne vagy 100ezrem
2009. júl. 27. 21:57
13/17 A kérdező kommentje:
Háát.. szégyellem leírni, de elég sokat, napi 8 megvan, de mostanában igyekszem visszaszorítani, filemzgetek..
2009. júl. 30. 23:18
15/17 A kérdező kommentje:
8 óra túlontúl sok :D:D
2009. júl. 31. 14:23
17/17 anonim válasza:
na figyi a wowra nem lehet rászoni-!!! noncs benne nikotin, alkohol stb.. nem lehet rászoni!!! én egy két órát játszok és megunom a fa**ba nem tom mit van a nép megverve h segítség wow függő vok xD nem vagy WoW függő csak noncs mit csinálnod gondolom otthon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!