NEM party függő játékot keresek! Ajánlanátok valamit?
WOW nem érdekel.
Olyan Perfect World típusú játék érdekelne, amiben egyedül is tudok fejlődni, és nem kell senkinek sem könyörögni, hogy jöjjön velem, mert nem tudom egyedül leölni a bosst. Vagy a dungeonokhoz kell a 4-5-6 fős pt.Stb..
Sok játékban van már kisebb-nagyobb karim, pl: PW, Cabal, TwelveSky2, Talisman, Archlord, SUN.
az első válaszoló rohadjon meg ahol van :D aki szeret kockulni az had kockuljon már... nem?
ja és a kérdésre a válasz: a K.O.S. elég jó játék , de figyelj...amivel nagyon ellenél sztem az a Counter Strike Source :D ezt mindenféle képpen próbáld ki
***** (tessék letöltési link)
Ha mégsem nyerné el teccésed, akkor Medal of Honor Airborne -t is kipróbálhatod, ez egy katonás, nagyon nagyon jó grafikájú , élvezetes játék =) itt a fegyvereidet kell felszintezni és a rangodat.
Jó játékot =). nehagyd magad
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kösz a válaszokat, de felnőtt vagyok, és éppen szabadságon. Mivel nem ismerek senkit, ráadásul éjszaka szeretek játszani, ezért bajban vagyok, ha olyan questet kapok, ahova csak partiba lehet bemenni. Többek között ezért hagytam ott a PW-t, amit nagyon szerettem.
Csak online játék érdekel, fantasy Rpg, nem lövöldözős, katonás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!