A jg ( jing gong ) márka jó airsoft okban?
2012. aug. 26. 10:34
1/3 anonim válasza:
a jg nem gyárt olyan jó ak-kat inkább cyma-t veggyél.
2/3 A kérdező kommentje:
igen-igen :D cyman és jg között gondolkozok de úgy hallom jg ak nagyon hamar kopik stb... és sűrűn kell cserélni benne az alkatrészt viszont a cyma 1-2 évig bírja úgy h nem csinál az ember neki semmmit én szerintem cyma-t veszek és ápolom mellé minden használat után és majd meglássuk mi lessz
2012. aug. 26. 17:47
3/3 Dj.Mouse válasza:
Üdv!
Ha most kezded ezt a remek sportot akkor szvsz. mindegy!
Mindkét márka alacsony árfekvésű, a régi gyártmányaikhoz képest viszont már sokkal jobban elkészített AEG-eket gyárt.
A lényeg, hogy rendszeresen legyen karbantartva! Idővel cserélni kell a majd a gyári alkatrészeket amik helyett már lehet komolyabb csere darabokat rakni! De mire erre sor kerül, addigra már valószínüleg lesz annyi rutinod, hogy már egy komolyabb márkát fogsz kerülgetni.
Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!