Sims2-ben miért nem tudok összeköltözni az eljegyzett simmel?
Figyelt kérdés
A simem járt egyetemre, ott jegyzett el valakit. Aztán kijárta az egyetemet, beköltöztettem egy házba, meghívtam a jegyesét, de most már nincs olyan opció, hogy ajánlat->összeköltözés. Azért, mert a másik sim még főiskolás korú? De akkor nem is tudom összeköltöztetni őket, mert nem nő fel sosem? Csak mert nem tudom irányítani, mert nem játékos karakter.2012. aug. 25. 22:42
1/2 anonim válasza:
igen lehet valoszinü mert még sulis:Dja és amugy de felnő csak kell a diploma vagy miaz és utána nemtom milesz..de sztem ha eljegyezted meg házzasság is megvolt akkor neked kéne irányítanod
2/2 anonim válasza:
kód -> MAKE UNstb :D<- ez a kód hozzá költözteti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!