Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » A Devil May Cry 3: Dante's...

A Devil May Cry 3: Dante's Awakening nevű játék elmenne ilyen gépigénnyel?

Figyelt kérdés

Intel Claeron 3.5 GHZ processzor,

DDR 1 GB ram,

Raedon 7000 VGA ( shader modell 1.1 - 1.4-g kompatibilis és Direct3D-l is ) ( nem kell a vidó karihoz hozzá fűzés )

2012. aug. 25. 17:38
 1/8 anonim ***** válasza:
nemhinném az többmint 10éves kártya márha Radeon* ra gondoltál
2012. aug. 25. 17:39
 2/8 anonim ***** válasza:
a 4-est told ki XBOX-on.:)
2012. aug. 25. 18:07
 3/8 A kérdező kommentje:

nincsen xbox-m :(

és arra gondoltam de nem 10 éves kártya, mert a felujítottab változata van meg és az 5 éves ...

és most néztem a devil 3-z shader modell 2.0 kell és a the sims 3-z is és a sims 3 az ment úgy h ez is fog :)

de azért köszi a gyors válaszokat :D

2012. aug. 25. 18:25
 4/8 anonim ***** válasza:

try it de adok 1 tipped ha nincs gamepad pc hez szivnifogsz :D

én psp böl csináltam gamepadet de bill-en nagyon shit irányitás

2012. aug. 25. 18:40
 5/8 anonim ***** válasza:
A videókártyád miatt tuti nem 9000-széríással már müködne, de lehet elindul csak nagyon szaggatni fog.
2012. aug. 25. 19:03
 6/8 A kérdező kommentje:
akadás nélkül megy XD csak az problema hogy letoltotem a v3.1 ripet vagy mit es az meg valamelyik szinten nem adja be a játéknak a szineit csak fehér minden kivéve az emberek ... :(
2012. aug. 25. 22:17
 7/8 anonim ***** válasza:

Sejtem melyiket töltötted, le. Rakj fel mindent, Directx, Visual CC stb. Utána rakd fel a magyarítást: [link]

Elvileg ebben alapól benne van az a javítás ami neked is ebben a verzióban, de hátha felülír vmit amitől már lesznek színek :D

2012. aug. 26. 08:09
 8/8 anonim ***** válasza:
A 3 sokkal jobb. A DMC4 is eszméletlen jó, de a 3 a legjobb. És jól jönne egy gamepad, mert anélkül szenvedés. Én csak azért vettem, hogy azzal játszhassak, és megérte.
2013. máj. 19. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!