A devil may cry 5 ben mért lett más Dante? és a régi szereplok is eltunnek?
Én végig elleneztem az új Devil May Cry-t. Ki nem állhattam, ellene voltam. De kipróbáltam és kellemes csalódás volt. A történet érdekes, a harcrendszer jó, az én listámon jó helyezést ért el:
1.:Devil May Cry 3
2.:Devil May Cry 1
3.:Devil May Cry 4
5.:DmC: Devil May Cry
6.:Devil May Cry 2
Maga a játék jó. Csak 3 baja van:
1. A legkisebb hiba: A bossharcok szinte ugyanolyanok, kiszámíthatók, könnyűek. Míg az előző részekben normal fokozaton jobban örültél hogy megnézheted végre a jól kiérdemelt Boss utáni átvezetőt, itt csapsz rá 2-t és mehetsz tovább.
2. A játék hihetetlenül könnyű. Nehéz fokozaton kezdtem bele, de mindenhol SS rangot kaptam, és félre ne értsetek nem dicsekedni akarok, de a DMC 1-ben vagy 3-ban örültem a B-nek, de itt erőfeszítés nélkül elsőre ment az SS. A hardcore játékosok mit csináljanak.
3. Legnagyobb hiba: A karaktereket teljesen kifordították. Itt se értsetek félre, nem az a bajom, hogy Danténak nem fehér a haja, hanem ahogy viselkednek. Dante nem olyan, mint az eddigi pár részben. Menőnek menő, csak nem mindegy ki szemében. Az eddegi részekben beszólogatott mindenkinek, és vicces megjegyzéseket tett. Nos, ez itt sincsen másképp, csak itt a 10 éves korosztálynak szól, mivel a szókincse kimerül a "Fuck you" Fucking demons" "You motherfuckers" szavakkal. De ami ennél is idegesítőbb, hogy a bossok még inkább hasonlítanak valami Mr.Bustát hallgató 10 éves naénvagyokaJani gyerekre. Itt van pár idézet a bossoktól:
"Letpem a fejed és belehugyozok te kis szar, majd a hulládra szarok és széttéplek." Ennél a jelenetnél az volt a szerencsém, hogy itthon rajtam kívül senki sem beszél angolul. A régi bossok nem így parancsoltak maguknak "tekintélyt". Nem tudom ki emlékszik a DMC 3 háromfejű jégkutyájára. Az is beszólogatott, de nem így. De a legnagyobb meglepetés Vergil volt. Ő a DMC 3-ban megmenti Dantét pedig ott az ellensége volt. Itt 2-szer is feláldozza a lányt (a nevére nem emlékszem, talán Kat), és harcolni teljesen elfelejtett.
Ezeket leszámítva szerintem játéknak jó, SŐT! De devil may cry-nak nem annyira.
Személy szerint, nekem nagyon tetszik :) Mondjuk tényleg maradhattak volna a megszokott Danténál :D de azért az 5 sem rossz. :P Szerintem csak viccesebb hogy nah~~~ csúnyán beszél. :D Főleg mikor a SUCCUBUSSal veszekszik :D
Efy szónak is száz vége nekem NAGYON TETSZIK :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!