Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Keresem a régi kedvenc lövöldö...

Keresem a régi kedvenc lövöldözős játékom és kérnék segítséget hogy milehet a címe?

Figyelt kérdés
hát már nagyonrégen játszottam vele és régi játék quake és doom féle (quake 1,doom 1) és ugyanolyan tehát lőni kell ilyen alien féleségeket amik belepték az egész területet de már nagyon nem emlékszem tehát ennyit tudok naggyából és tényleg a quake 1 doom 1 korszakban készült..
2012. júl. 13. 10:01
 1/5 kohjack válasza:
Thoht ilyen játék is van az is régi ott is az alieneket kell lövöldözni neten valahol még elérhető nézd meg hátha az
2012. júl. 13. 10:13
 2/5 A kérdező kommentje:
hát first person shooter game és szerintem ugyanolyan grafikája van mint a quake 1-nek és kábé doom fajta szörnyek vannak benne én amikor játszottam vele ilyesztőek voltak és kábé quake fajta pálya lehetett nemigazán emlékszek rá de nemolyanrégi de régi játék tehát quake doom idejében készült mert amikor játszottam vele akkor játszottam a doommal és a quake-el is..
2012. júl. 13. 10:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Heretic ?
2012. júl. 13. 10:34
 4/5 A kérdező kommentje:
nem:S eszembe jutott hogy amikor az eggyik pályán játszottam 2sor televolt szörnyekkel meg van minigun azthiszem
2012. júl. 13. 10:41
 5/5 A kérdező kommentje:
ooo doom2 azthiszem de nembiztos de asszem kétoldalt felsorakoznak ördögfejű vöröstestű lopatáju lények és ha eggyiket meglövöm rámdobál mindent a többi de nemtudom csak most mintha eztjutott volna eszembe
2012. júl. 13. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!