Pár League of Legends kérdés. Tudnátok segíteni, tippeket adni?
1.Kik azok a karakterek akik mid-esek és nagy a burst-jük?
2.Kivel lehet a legkönnyebben megtanulni a solo top szerepet?
3.Volibear/Rumble Melyik a jobb karakter?
4.Ha Caitlynnel rossz AD carry vagyok,akkor hagyjam az AD carry-zést?Senkit se tudok megölni,mindig csak gyűjtöm az assistokat mintha support lennék...
Még nincsenek rúnáim és nem játszok ranked-et,csak normal-t.
Mindenki elkezdi osztani az észt, csak gondolkodni kéne egy kicsit. A, hogy melyik karakter jó teljesen szubjektív. Minden karakter jó, ha olyan ember ül a gép előtt aki jól tudja kezelni! Egyébként a kérdésekre(ez csak az én véleményem):
1. elég sok van pl.:ahri, annie, brand, cassiopeia, ryze leblanc, syndra, veigar, xerath, ziggs
2. én cho'gath-el szeretek, de bármilyen tankosabb karakterrel jól lehet :)
3. Én Volibear mellett szavazok
4. attól függ, szerintem az hogy ölsz vagy assistolsz csak szerencse kérdése, viszont ha mellette sokat halsz akkor inkább hagyd, ha nem akkor próbálj ki másokat is
Szia mides karakternek én ezeket ajánlom: Orianna, Zed, Ahri, Akali, Nidalee, Cassiopeia, Syndra bár őt nem ismerem de tudom, hogy jó a burstje.
Solo topra maokai, riven, rumble, shyvana ezek a legjobb toposok úgy vélem.
Rumble sokkalta jobb Volit nem nagyon használják.
Caitlyn jó ad carry gyakorolj sokat ennyi.
Rúna nélkül is lehet jól játszani nem attól függ az csak egy pluszt ad a sok lowra meg ne hallgass kövesd mindig a metát csá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!