Pár League of Legends kérdés. Tudnátok segíteni, tippeket adni?
1.Kik azok a karakterek akik mid-esek és nagy a burst-jük?
2.Kivel lehet a legkönnyebben megtanulni a solo top szerepet?
3.Volibear/Rumble Melyik a jobb karakter?
4.Ha Caitlynnel rossz AD carry vagyok,akkor hagyjam az AD carry-zést?Senkit se tudok megölni,mindig csak gyűjtöm az assistokat mintha support lennék...
Még nincsenek rúnáim és nem játszok ranked-et,csak normal-t.
1. aki jó mides : brand,gragas,fizz,malzahar,
2. solo top szerintem : darius vele mindenki tud..
3. rumble... volibear nagy sz*r
4. én simán kinyírok bárkit carryvel volt már 28 killem caitel 1 gamébe szóval.. am ami jó carry: corki,ezreal,graves,
sokan mondják ashe jó carry .. gondolod kipróbálod szerintem 1 rakás hulladék
Emberek tényleg ennyire tudatlanok vagytok? Látszik Magyarország... Volibear az egyik legjobb karakterek közzé tartozik :) Rumble?? Az karakter? Solo top darius,shen,rammus. Mid : Diana,Fizz,Gragas,Morgana,Brand.
Szerintem ne hagyd az carryt nem baj ha csak assistolsz idővel majd ks elsz is [:-R. Sok sikert. * Egy rankedes player.
Megvettem Rumble-t és szerintem se és e szerint a lista szerint se gyenge.Volibear
Darius-t amikor free volt kipróbáltam,de vele nehéz nem ks-elni,meg nem is annyira tetszik.
Shenről meg eszembe jutott hogy amikor még csak pár napja kezdtem el LoL-ozni,akkor kiválasztottam hogy majd vele supportolok és válaszottam neki egy Clarity-t. xD
Diana meg Fizz melee velük biztos rossz lennék,igaz Gragassal tudom valamennyire tolni hiába melee az aa-ja.Morganál meg Brand megvan,elég fun velük játszani. :D
Carry-k közül Varus-sal,Graves-el meg Ezreal-el tudtam sikereket elérni.Ha meg velük már jól tudom tolni,akkor majd 1-2 hónapot arra szánok hogy eggyé váljak Vayne-el és Kog-gal. :D
Iréliát és Jaxet nehéz megtanulni hogy jól menjen velük?
Megvan LeBlanc is,csak vele még gyakorolni kéne a skillshotokat,ugyanúgy mint Ahri-nál.
*Volibear amikor ingyenes volt kipróbáltam és egész tetszetős volt.
Evelynn op.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!