Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Pár League of Legends kérdés....

I <3 Bears kérdése:

Pár League of Legends kérdés. Tudnátok segíteni, tippeket adni?

Figyelt kérdés

1.Kik azok a karakterek akik mid-esek és nagy a burst-jük?

2.Kivel lehet a legkönnyebben megtanulni a solo top szerepet?

3.Volibear/Rumble Melyik a jobb karakter?

4.Ha Caitlynnel rossz AD carry vagyok,akkor hagyjam az AD carry-zést?Senkit se tudok megölni,mindig csak gyűjtöm az assistokat mintha support lennék...

Még nincsenek rúnáim és nem játszok ranked-et,csak normal-t.

#League of Legends #fail jungler
2012. aug. 25. 14:59
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Ja,meg ha AP carry vagyok akkor se tudok olyan hihetlenül sok ellenfelet megölni,de még mindig jobban megy mint az AD carry...
2012. aug. 25. 15:01
 2/15 anonim ***** válasza:
40%

1. aki jó mides : brand,gragas,fizz,malzahar,

2. solo top szerintem : darius vele mindenki tud..

3. rumble... volibear nagy sz*r

4. én simán kinyírok bárkit carryvel volt már 28 killem caitel 1 gamébe szóval.. am ami jó carry: corki,ezreal,graves,

sokan mondják ashe jó carry .. gondolod kipróbálod szerintem 1 rakás hulladék

2012. aug. 25. 19:13
 3/15 anonim ***** válasza:
0%
Ashe egy rakás "kaki"!
2012. aug. 30. 19:23
 4/15 anonim ***** válasza:
ja twich és sivir is hányadék kari
2012. aug. 30. 20:14
 5/15 anonim válasza:
Midre Teemoval/Ahrival/Corkival/Kennennel/Tristanaval szoktam menni.D: Solo topra Shacoval nom nom:D:D Voli jobban tetszik...
2012. aug. 30. 23:03
 6/15 anonim válasza:

Emberek tényleg ennyire tudatlanok vagytok? Látszik Magyarország... Volibear az egyik legjobb karakterek közzé tartozik :) Rumble?? Az karakter? Solo top darius,shen,rammus. Mid : Diana,Fizz,Gragas,Morgana,Brand.

Szerintem ne hagyd az carryt nem baj ha csak assistolsz idővel majd ks elsz is [:-R. Sok sikert. * Egy rankedes player.

2012. szept. 23. 21:26
 7/15 A kérdező kommentje:

Megvettem Rumble-t és szerintem se és e szerint a lista szerint se gyenge.Volibear

Darius-t amikor free volt kipróbáltam,de vele nehéz nem ks-elni,meg nem is annyira tetszik.

Shenről meg eszembe jutott hogy amikor még csak pár napja kezdtem el LoL-ozni,akkor kiválasztottam hogy majd vele supportolok és válaszottam neki egy Clarity-t. xD

Diana meg Fizz melee velük biztos rossz lennék,igaz Gragassal tudom valamennyire tolni hiába melee az aa-ja.Morganál meg Brand megvan,elég fun velük játszani. :D

Carry-k közül Varus-sal,Graves-el meg Ezreal-el tudtam sikereket elérni.Ha meg velük már jól tudom tolni,akkor majd 1-2 hónapot arra szánok hogy eggyé váljak Vayne-el és Kog-gal. :D

Iréliát és Jaxet nehéz megtanulni hogy jól menjen velük?

Megvan LeBlanc is,csak vele még gyakorolni kéne a skillshotokat,ugyanúgy mint Ahri-nál.

2012. szept. 24. 18:45
 8/15 A kérdező kommentje:

*Volibear amikor ingyenes volt kipróbáltam és egész tetszetős volt.

Evelynn op.

2012. szept. 24. 18:45
 9/15 A kérdező kommentje:
Ja meg szerintetek Sejuani-nak van keresnivalója top-on?Jungle-ezni nem tudok de Sejunai nagyon bejön a tons of cc-je miatt.
2012. szept. 24. 18:47
 10/15 anonim válasza:
Igen Sejuani az egyik solo top karakter.
2012. szept. 24. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!