Figyeljetek hol tudnék venni egy playstation-1-et vagy 2-t?
Figyelt kérdés
De csak azért mert van pár rági játék ami már nagyon a szívem-hez nőtt. És ha valaki tudja hogy hol lehet venni akkor ha lehet azt is mondja meg hogyan kell kicsippelni. De ha lehet akkor valószínúleg olyan kb. 14000Ft vagy 15000-ért.vagy ha van akkor minnél olcsóbat. ha lehet lécci ! Jólesne pár válasz!2012. aug. 24. 07:15
1/4 anonim válasza:
Chippelni? Ha annyira a szívedhez nőttek a játékok, akkor hajlandó leszel értük azt a pár ezer Forintot kifizetni, hogy támogasd a fejlesztőt, és nem ellopni az összeset...
Kérdésre: 14-15 ezer Ft-ért nem kapsz újat, csak használtat. Egy új 30k körül mozog, ha jól tudom.
2/4 A kérdező kommentje:
Oks nekem az is jó de hol tudok venni?
2012. aug. 24. 10:08
3/4 anonim válasza:
Auchan-ban (meg minden nagy áruházban szerintem) is tudsz venni. Chippelésre vannak megoldások. A) a sima (nézz körül, biztos valaki még foglalkozik vele), B) A softmódós chippelés, (ezt házilag is meg lehet csinálni, bár én még nem próbáltam, mert nekem ismerősöm ezzel foglalkozik ő megcsináltam nekem a sima módszereset), a Konzolozz.hu-n például.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi
2012. aug. 24. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!