Vajon mi lehet a baj (NFS Underground 2)?
Figyelt kérdés
Addig eljutottam, hogy megnyitotta a második városrészt, és amint megnyertem az összes versenyt nem adott újakat. Fogalmam nincs mi lehet a baj, eddig ilyen még nem történt velem.2012. aug. 22. 21:51
1/2 anonim válasza:
én még nem jutottam odáig, de szerintem így lehet megoldani:
Te is tudod (gondolom) hogy a városban szoktak versenyautók cirkálni. Velük vell versenyezni (elkerülni tőlük kb: 300 méterre) és akkor talán kapsz új rendes versenyeket
2/2 anonim válasza:
Amikor bemész egy shop-ba, akkor ott asszem bal sávon h hány csillagos az autod. Vizuális tuningon fejlessz, minél nagyobb csillagod legyen, s akkor kapsz magazin felkéréseket, azzal van összefüggésben. Ezt a manage menüt valahogy meg is tudod nyitni a játékban, és ott vannak az infok. Ez az egyetlen nfs játék, amihez kell egy kicsi logika..tényleg kicsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!