Vannak a GTA sorozathoz hasonló játékok? (többi lnet)
Már volt dolgom olyan játékkal amire azt írták hogy XP-n nemjó, nálam mégis lazán elindult!
Ez inkább gépfüggő!
Ilyen téren még 1x nem kellett hack-et alkalmaznom!
de King Kong amúgy te hogy csinálod? (ha igaz)
ha nem veszélyes a gépkárosodásra ez a művelet elkezdhetnél youtube-n "profitálni" rajta mert jónéhány nagyszerű játék nem jött ki xp-re (és állítólag a gta5 és az assassin's creed 3-se fog)
Azért mert oda van írva még nem azt jelenti, hogy nem is megy rajta!
Pl. az elöző gépemnek 1 magos 2.8-as procija volt, és mégis lazán vitt olyan játékot is aminek az ajánlottnál 3-4 mag szerepel kb. ennyi ghz-el!
Elmélet és gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont VAN!
De ha a gta5 (nemcsak leírás alapján) valóban nem mükszik majd xp-n, én fogom hozzá megcsinálni az 1. patch-t amitől kompatibilis lessz!
Bár kétlem, hogy szükség lenne rá, hiszen az XP még nem elavult!
Szóval, ha nem is tüntetik fel, attól még lazán fut rajta MINDEN!
A youtube-ról meg annyit, hogy ha felrakok videókat hack-elésekről, akkor nekem nem lessz munkám!
Hiszen ki az a hülye aki lefizet 1 hackert, mikor megcsinálhatja maga is a munkát?
Szerintem senki, és ez nekem így nem érné meg!
OMG!
Jólvan, elemezzétek csak amit írok XD
De látom eddíg rosszúl megy!
Olyan, hngy hacker szakma nincsen!
De ha tudják hogy értek hozzá (márpedíg a környéken tudják), akkor azért megkeresnek és megbíznak feladatokkal, amit persze nem ingyen csinálok!
Nemtudom figyeltél-e de én azt írtam, hogy még NEM próbáltam a BF3-at!
Mivel nem igazán érdekel a játék, ezért nem foglalkoztam a gépigénnyel, gondoltam biztos valami félmilliós gép kell hozzá!
Hát most megnéztem, és a minimum az megvan a mostani gépemnek!
De mivel nem érdekel a játék, ezért nem fogom kipróbálni!
Mégvalami észrevétel az írásaimban?
Azt kérlek szépen így írtad.: "Bár még nem próbáltam, és valszeg nem is fogom a BF3-at, mert nincs akkora gépem!"
Na mindegy már nem érdekel a téma. Megkérnék mindenkit, hogy ide nem írjatok. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!