Vannak a GTA sorozathoz hasonló játékok? (többi lnet)
Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, hogy milyen GTA szerű játékok vannak? Hasonló vagy akkora "szabadsággal" rendelkező játékok érdekelnének. Ha lehet olyat ami elmegy SP2- es WinXP- n. Amúgy azon kívül NEM számít a gépigénye.2012. aug. 22. 16:37
11/31 anonim válasza:
Jelenleg is XP-m van és vígan fut rajt a DX11!
És eltaláltad, mert tényleg értek hozzá, mert hacker vagyok!
12/31 A kérdező kommentje:
2012. aug. 22. 20:56
13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy megy a DX 11 es játékoknak tudtommal már van gépigényük is.
"Bár még nem próbáltam, és valszeg nem is fogom a BF3-at, mert nincs akkora gépem!
De ha lenne, tuti nem fogna ki rajtam!"
2012. aug. 22. 20:59
15/31 A kérdező kommentje:
Na de most komolyan azt állítja, hogy profi és ilyenről még csak nem is hallott. King Kong azért nem minden ember hülye és hisz el mindent.. Főleg neten úgy, hogy nem is ismeri.
2012. aug. 22. 21:02
16/31 anonim válasza:
Nem vagyok valami nagy angolos, de asszem az első is azt jelenti mint a 2. lefordítva!
De b@szki, az XP SP3 az még mindíg XP!
17/31 A kérdező kommentje:
És én nem is állítottam, hogy semmilyen XP- n nem megy. Csak azt, hogy olyat írjanak ami megy SP2-n is. De tessék nézd meg az OP rendszert: [link]
2012. aug. 22. 21:05
18/31 anonim válasza:
XD!!!!
Csak mert a sokak szerinti legszebb grafikájú játékot nem vinné el a gépem, az még nem azt jelenti hogy semilyen DX11 es játék nem fut rajt!
Gyökér!
Mert elmondom, hogy van pár!
19/31 anonim válasza:
B@szod, ez DX10-es, ami lazán megy XP-n! XD
20/31 A kérdező kommentje:
Ne a DX verziót nézd idióta. Ha kell lefordítom azt írja a zárójelben, hogy Windows XP nem támogatott. Nagy "profi" lehetsz tényleg. Biztos sikerült meghackelni egy játékot úgy hogy ment a tutorial videó.
2012. aug. 22. 21:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!