Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Need For Speed The Run hogyan...

Need For Speed The Run hogyan futna?

Figyelt kérdés

Gépem:

Videókártya: Gigabyte GTX 560 ti

Proci:Core i5 750 (nem tuningoltam rajta semmit)

Ram:4gb valami geil ram van benne és narancssárga színű az órajelet sajna nemtom :( de szerintem nem a gagyi fajta...

win7 64 bit

és 500gb winchester

Arra lennék kiváncsi hogy vinné-e mindent maxra állitva esetleg a felbontáson kivéve a felbontás min 1680*1050-re

szoktam venni ebben a felbontásban vagy esetleg full hd-ben futna minden beállitást a maximumra véve? (és még az élsímítást se szoktam 16* venni hanem olyan 4*-esre)

#Need for Speed #hogyanfutna
2012. aug. 22. 16:00
 1/1 anonim ***** válasza:

Figyu :

szerintem próbáld ki nem veszítesz semmit vele.

Meg bajt sem okoz a gépeden legfeljebb nem megy vagy kidob a játékból.Ha meg megy akkor jól jártál.

Nekem ATI redeon RX 3850 es vi8deó kártyával fut fulon Pedig állítólag nem kéne hogy vigye.Szerintem neked is menni fog egy próbát meg ér.

Javaslom : a legfrissebb videó kártya drivert azért mindenképpen tedd fel .

2012. aug. 23. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!