Nektek milyen konzolotok és játéktok volt gyerekkorotokban?
Nem volt. Egy 120MHz-es Pentium processzoros személyi számítógépem volt, sima asztali. 32MByte RAM volt benne, meg ha jól emlékszem egy 1.2GByte-os winchester. Apám munkahelyén volt céges gép, megvette a vállalattól amikor lecserélték a gépparkot.
Főleg ezt a gépet használtam, de néha elszórakoztam egy régi Amiga-n is (nem nevezném az Amiga-t játékkonzolnak, nem kifejezetten az). A pontos típusára már sajnos nem emlékszem. Volt hozzá egy csomó Floppy, mindenféle mászkálós játékkal. :)
sárgakazis nintendo
plz help kitalálni mi volt ez(bár lehet 1 nagy f@szságot irok mert nagyon gyerek voltam) vmi olyan volt mint 1 (zene)kazettás magnó abba tettük a kazettákat és play xD
Atari2600
NES
SNES
PS1
PS2
PS3
És szerintem itt be is fejeztem,nem fogok venni PS4-et meg semmilyen új konzolt mert egyszerűen nem éri meg,annyira sz*r játékok jönnek ki mostanában,tisztelet a kivételnek
De játszottam még N64-el és Xbox360-al továbbá kipróbáltam még egy DC emulátort is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!