A Sims3-ban jobb a házépítő, mint a Sims2-ben?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy már sok ilyen kérdés van, hogy a kettő közül melyik a jobb, de én konkrétan arra lennék kíváncsi, hogy az építés a Sims3-ban mivel különbözik a Sims2-től. Nekem 2-m van, és az egész játékot szinte csak építésre használom, a játék módot nem annyira szeretem. Szóval ebben jobb a Sims3?2012. aug. 20. 21:06
1/6 anonim válasza:
Szerintem nem.Sims 2 sokkal-sokkal jobb.
2/6 Lunala válasza:
Szerintem a Sims 3-ban jobb. Minden mintát, színt, anyagot saját magad tervezhetsz meg(ez érvényes a bútorokra is). A plafont is kifestheted. A falon a képeket, polcokat fel-le mozgathatod, hogy esetleg 2 polc legyen egymás felett. A bútorokat meg nem kockánként helyezheted el, mint a 2-ben, hanem fél kockánként, így nem olyan... "kockás" az összhatás. Lehet ilyen kisebb emelvényt csinálni, ami egy hálószobában jól mutat, ha pl azon van az ágy. Éés, most csak ennyi jutott az eszembe hirtelen :/
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából csak kíváncsiságból kérdeztem, mert a Sims2-ből megvan majdnem az összes kiegészítő, és azért az így elég jó, és elég drága lenne most a Sims3-nak megvenni a mindenféle dolgait. Azt a "kockamentes" hatást azért irigylem. xD
2012. aug. 20. 22:44
5/6 A kérdező kommentje:
Hát, nekünk nincs túl jó gépünk, a Sims2 is sokszor akadozik, gondolom akkor a 3 még rosszabb lenne :/.
2012. aug. 21. 09:31
6/6 Lilith1994 válasza:
Szerintem a sims2 ben sokkal jobban lehet építkezni. Ezért jobban szeretem de a grafika miatt inkább a sims3... Ha nem a legjobba géped akkor ne is próbálkozz vele, mert nekem sem működött. most a laptopon fut... de szeretnék valamit kérdezni azoktól akik játszanak a sims3-al...nem jön rá válasz...S...ugye nem baj?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3343809-s..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!