Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Assassin's Creed magyarítások...

Assassin's Creed magyarítások mikorra várhatóak?

Figyelt kérdés

Azt hallotam az AC-knek nagyon jó a története, ezért ki szeretném játszani, de nem tudok annyira jól angolul, hogy egész párbeszédeket lefordítsak. Egy magyarításokkal foglalkozó honlapon néztem, hogy az 1-2 részét már elkezdték. Szóval kérdéseim:

1. Mikorra várható az 1-2 magyarítása?

2. A Brotherhood és a Revelations-hoz is készül majd magyarítás?

3. Összefügg a 4 játék története vagy nem? Vagy esetleg úgy hogy az 1-2 összefügg, de a Brother meg a Reve külön történet?

2012. aug. 20. 20:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

spin-off???

akk ma is tenultam valamit :D

2012. aug. 22. 00:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Akkor jó, mert én úgy tudtam hogy ezek kiegészitők voltak.
2012. aug. 22. 07:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Mindegyik nagyon összetartozik. Egyik a másiknak a folytatása. Nagyon jó tényleg a története, eszméletlen. Csak ajánlani tudom!
2012. aug. 22. 07:23
 14/17 A kérdező kommentje:
Most elkezdtem vinni az első részét, az a baj, hogy alig értek belőle valamit, nem vagyok valami jó angolból... Németet tanulok, gondolom lenne hozzá német szinkron, de németül sem értenék többet pár szónál, mivel ehhez hasonló szavakat gondolom még nem tanultunk, meg persze egész mondatokat másodpercek alatt tökéletesen lefordítani ahhoz komoly tudás kell.
2012. aug. 22. 22:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Az elsőt tényleg nehéz megérteni, főleg még, hogy nincs is felirat hozzá. De próbálj megtanulni angolul, az kelleni fog az életben is. De addig is próbáld meg figyelni a történteket, és keresgélj youtuben vannak magyarul videók.
2012. aug. 22. 23:04
 16/17 anonim ***** válasza:
Vagy játszd ki, utána meg a wikipedián olvasd el magyarul miről is szólt pontosan, úgy már érteni fogod.
2012. aug. 23. 03:15
 17/17 anonim válasza:
Ajánlom az Assassin's Creed könyveket. Én ár a Jelenéseket olvasom és mindegyik nagyon jó szerintem. És ha az elsővel játszol és vele párhuzamosan olvadod a könyvet, akkor sokkal könnyebben megérthető a történet.
2012. szept. 2. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!