1/9 anonim válasza:
Én csak a "rendes" gameboyos részeket szoktam még játszani.
2/9 anonim válasza:
NES vagy nintendo entertainment system azon játszottam és még most is néha :)
3/9 anonim válasza:
Soul Silver,meg a Black (Nintendo 3DS-en)
4/9 anonim válasza:
ruby, fire red, crystal, platinum, soulsilver
5/9 anonim válasza:
A mobilom emulátorral elfuttatja az első két triót (red-blue-yellow; silver-gold-crystal). Szerintem unaloműzőnek tökéletesek, mondjuk vonaton utazva.
6/9 anonim válasza:
Gameboy-t merre tudok venni , meg hozzá pokemonos játékot ? '98-as vagyok , a szüleim meg utálják . Valami ötlet honnan tudom beszerezni ? Nagggyon akarok játszani.
7/9 anonim válasza:
5k kb vaterán egy gbc vmilyen pokemnonnal de emulátorral gépen sőt telefonon is lehet vele játszani.
8/9 anonim válasza:
Online szoktam a Reddel és a Golddal játszani.
9/9 Krisipoke válasza:
Persze, én mindig azonnal megveszem a legújabb főszériás részt, jelen esetben az X-et. De van, hogy visszatérek egy-egy régebbi részhez, illetve a mellékjátékok közül is megvan jópár.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!