Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Tekken 3 karakterek feloldása...

Tekken 3 karakterek feloldása pc-n?

Figyelt kérdés
Keresgéltem, de nem igazán találtam semmit. valaki tudja, hogy lehet feloldani a karaktereket számítógépen?

2012. aug. 20. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Hogy érted mmint emulátoron játszod a PSX-es verziót?

Mert ha igen úgy ahogy normálisan végigviszed az arcade módot.

2012. aug. 20. 14:21
 2/7 A kérdező kommentje:
igen, emulátoron. más módja nincs?:D
2012. aug. 20. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nincs, összesen 9x kell végigjátszani az arcade módot, hogy mindenkit feltörj.
2012. aug. 20. 15:05
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem olyan tekken van hogy 1 karakter nincs meg Dr Boskonowich vagy mi 4 szer kell kitolni érte a forcet
2012. aug. 21. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Kedvenc játékom vidd végig az arcade módót minden emberrel. Aztán megnyílík a Tekken ball mode ott lekelgyőznőd Gon-t! Ám ezalatt megnyílik a theatre mode, Gon-nal és a többi karaktert amit kinyitottál velük is mind végig kell vinni fimszerzésnek. Én onnan tudom hogy 1996 amikor megjelent azóta játszom vele.
2012. aug. 22. 08:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Tekken Force modban megtudod szerezni Dr.Boskovitch-t ha megvan a : bronz kulcs, ezüst kulcs , és az arany kulcs. Úgy lehet megszerezni a kulcsokat hogy egy emberrel mindig végigviszed a 4 pályát mikor 4.dikre viszed végig a mind a 4 pályát a végén lesz egy bónusz pálya. Ott lekell győzni dr.boskovitch-t! Amúgy már én is emulátoron játszok full tekken 3- man régén playstationban megvolt az eredeti azonkívűl 702 CD-t vett nekem apu amikor kicsi voltam (kisebb) mind playstation 1 meg 2 volt. mint pl Crash Team Racing.stb
2012. aug. 22. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:
De egyébként ha nem eredeti a játék mind pl.: nem szól a játék alatt a zene akkor ezt írd be és töltsd le! Tekken 3 fully workint with sound .
2012. aug. 22. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!