Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mi ennek a sudokunak a megoldása?

Mi ennek a sudokunak a megoldása?

Figyelt kérdés

?7? ??? ?92

?5? 62? 3??

3?? ?4? ???

69? ??5 72?

??? ??? ???

?35 4?? ?16

??? ?9? ??3

??4 ?81 ?5?

91? ??? ?6?

2012. aug. 19. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért nem számolod ki te magad? Elég könnyű feladat, ha ismered a szabályokat.
2012. aug. 19. 15:28
 2/6 A kérdező kommentje:
Ismerem a szabályokat, de nekem nem sikerült megoldanom. De ahelyett, hogy másokat kritizálsz meg is írhatnád a megfejtést!
2012. aug. 19. 16:44
 3/6 anonim ***** válasza:

Valóban nem volt könnyű, csak első ránézésre. Olyanba futottam bele, hogy tippelnem kellett, és az már nem számít könnyű feladatnak. Bocsi. :)

Itt az én megoldásom - nem ellenőriztem utólag az egészet, de nem hiszem, hogy hibás:

[link]

Remélhetőleg nem írtam el sehol.

Az első válaszomat nem kritizálásnak szántam, csak nem értettem, hogy miért mi számoljuk ki helyetted, de így már érthető.

2012. aug. 19. 18:12
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 19. 20:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Azért kellett tippelned, mert még van hova fejlődnöd Neked is, nem azért, mert a feladvány nem volna egyszerű.
2013. febr. 5. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Esetleg, hogy kreatívabb legyek: írd meg, hol tippeltél, akkor megtudhatod, hogyan lehet tipp nélkül.
2013. febr. 5. 15:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!