Szerintetek melyik jelenleg a legfélelmetesebb PC-játék?
Kétlem. Elavult grafika, rövid játékélmény és a szörnyekkel nem lehet harcolni.
L4D2-t próbáld ki. talán nem a legfélelmetesebb de nagyon jó játékélmény.
többet is mondok:
Amnesia The Dark Descent,Penumbra 1-2,Dead Space 1-2
és az ingyenesen letölthető The Witch
ezek közül megvan l4d2 több 10 óra játékidővel, amnesiával pár órát játszottam eddig (annál a résznél tartok amikor bejutok a finomítóba, ahol a bazinagy boros hordók vannak, addig), többit nem próbáltam. l4d2 jó, de nem ez a kategória, amnesiára viszont mindenki mondja hogy hú de félelmetes...összefosod magad. 2 egymást követő éjszaka játszottam amnesiával, szal az élmény megvolt, ritkábban észrevettem hogy remeg a kezem, de különösebben nem féltem tőle, szóval nem lettem tőle paranoiás, engem annyira nem fogott meg az amnesia, számomra nem volt az a "fosatós" kategória. szimplán megijedtem párszor de azért észben tartottam hogy "ez csak egy játék...ez csak egy játék" és sikerült mindig nyugodtnak maradnom.olyan játékkal szeretnék játszani amitől konkrétan félni fogok (haver úgy fél amnesiától, hogy játszott vele kb fél órát és azután letette és azt mondta hogy elég volt ő többet nem játszik vele) és még érdekelt vagyok a folytatásában, nem is fogom abbahagyni a finomítónál
nah izzasszatok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!