Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik lehet a legfélelmeteseb...

Melyik lehet a legfélelmetesebb számígógépes játék?

Figyelt kérdés

2010. dec. 29. 09:14
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem a Fear, vagy a Doom 3.
2010. dec. 29. 09:49
 2/17 anonim ***** válasza:
87%

penumbra,

amnesia the dark descent :)

2010. dec. 29. 10:25
 3/17 anonim ***** válasza:
63%

A Fear szerintem nem nagyon félelmetes, az inkább kellemesen paráztatós.

Amúgy szerintem is az Amnesia.(Nem is merem kipróbálni.)

2010. dec. 31. 01:50
 4/17 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem is mered kipróbálni, akkor honnan tudod?

Képekből, leírásokból meg videókból nem lehet egy játékot megítélni...

2010. dec. 31. 10:27
 5/17 anonim válasza:
81%

Van egy olyan jatek, hogy Penumbra. (3 resze van, az elso ingyenesen letoltheto, azt hiszem.)

Iranyitasa szokatlan lehet, mert az egeret ugy kell mozgatni, mintha a valosagban mozgatnad a kezedet, grafikailag nincs nagyon a toppon, mert egy fiatal csapat csinalta otthoni keretek kozott, de rengeteg logikai feladat is van benne... en majdnem osszesz**rtam magam, amikor jatszottam, nagyon nagy elmeny volt :) Persze sotetben, ugy a jo! :D

2011. jan. 2. 07:59
 6/17 anonim ***** válasza:
76%

A Doom 3 annyira nem ijesztő. Volt néha egy két rész, amikor hirtelen meglep valami, de mondjuk én megijedhetek Counter Strike alatt is, ha valaki jól meglep!:D Szóval kábé ennyire parás.

A F.E.A.R. szerintem is elégé ijesztő tud lenni, ha este játszod (most így télen nem nehéz, 5 kor már teljes a sötétség:D).

Igazából szerintem az FPS-ek között inkább gusztustalan és brutális dolgokkal operálnak, mint ijesztőkkel. Például Quake 4... Erre a vonalra jobban rámentek. Én meg főként csak FPS-kel játszok, szóval hallgass a többiekre.:)

2011. jan. 2. 11:28
 7/17 anonim ***** válasza:
45%
Nem is tudom, a Fear egész jó de azért próbáld ki a queke.4 et.
2011. jan. 3. 07:34
 8/17 anonim válasza:
12%
Táltos paripám 2
2011. jan. 3. 17:08
 9/17 anonim ***** válasza:
39%
Én szerintem a legfélelmetesebb a Fűrész-az a jigsawos. a film még durvább mint a játék. jobb mint a manhunt 2. nem ijedőseknek való! :) a grafika az jó benne meg a vért is jól csinálták.
2011. jan. 4. 18:16
 10/17 anonim ***** válasza:
45%
F.E.A.R egyedül, sötétben, az adja XD
2011. jan. 5. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!