Melyik lehet a legfélelmetesebb számígógépes játék?
penumbra,
amnesia the dark descent :)
A Fear szerintem nem nagyon félelmetes, az inkább kellemesen paráztatós.
Amúgy szerintem is az Amnesia.(Nem is merem kipróbálni.)
Ha nem is mered kipróbálni, akkor honnan tudod?
Képekből, leírásokból meg videókból nem lehet egy játékot megítélni...
Van egy olyan jatek, hogy Penumbra. (3 resze van, az elso ingyenesen letoltheto, azt hiszem.)
Iranyitasa szokatlan lehet, mert az egeret ugy kell mozgatni, mintha a valosagban mozgatnad a kezedet, grafikailag nincs nagyon a toppon, mert egy fiatal csapat csinalta otthoni keretek kozott, de rengeteg logikai feladat is van benne... en majdnem osszesz**rtam magam, amikor jatszottam, nagyon nagy elmeny volt :) Persze sotetben, ugy a jo! :D
A Doom 3 annyira nem ijesztő. Volt néha egy két rész, amikor hirtelen meglep valami, de mondjuk én megijedhetek Counter Strike alatt is, ha valaki jól meglep!:D Szóval kábé ennyire parás.
A F.E.A.R. szerintem is elégé ijesztő tud lenni, ha este játszod (most így télen nem nehéz, 5 kor már teljes a sötétség:D).
Igazából szerintem az FPS-ek között inkább gusztustalan és brutális dolgokkal operálnak, mint ijesztőkkel. Például Quake 4... Erre a vonalra jobban rámentek. Én meg főként csak FPS-kel játszok, szóval hallgass a többiekre.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!