A minecraftban amikor elindítok egy pályát, és elkezdek mozogni, akkor nagyon nagy lagg kíséretében minden másodpercben oda spawnol néhány ocelotot. Ez mitől van?
Figyelt kérdés
2012. aug. 16. 13:36
1/5 anonim válasza:
Foggalmam nincs, de a lagg tudom hogy miért van lehet.
három okbol is:
1. gyenge a géped hozzás és emiatt(mivel hogy java-val fut ezért nagy a gépigény
2.nagyon nagy a látótávolság, és a grafika, és a teljesitmény nem megfelelő.
itt azt csináld hogy állitsd át magyarra, majd beállítások, videó beállitások.
ott a grafikát ragd gyors-ra a látótávolságot normálra, vagy lejjeb, hogy ne laggoljon(akadjon) a játék.
3. Akkor tölti be a chunkokat és tudni illik ez eléggé megviselk a kicsit öregebb gépeket.
Remélem segitettem
2/5 Wolfenstein2000 válasza:
nehehehehem. nem gyenge a gépe, hiszen ocelotok spawnolnak mögé. gondolkozz, a te géped sem bírna el végtelen ocelotot. amúgy nem tudni mitől van, tölts le egy másik minecraftot.
4/5 A kérdező kommentje:
a grafika le van véve teljesen, és csak az 1.3 update-tól van ez a problémám
2012. aug. 17. 12:08
5/5 anonim válasza:
ez egy bug. nekem is ez van csak farkasokkal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!