11/13 gumilabda válasza:
Miért lenne ciki? A Sims 3 mindenkié! Egyaránt lányé és fiúé is! Úgy hogy ne élj ien tévhitben! Mert egyátalán nem gáz!
12/13 LunaLovegood válasza:
Ciki? Dehogy is! A bátyámék már megunták,igaz de ők is sokat játszottak!
13/13 anonim válasza:
Akkor én nyerek lassan, mert a napokban telepítettem fel a gépemre és a 9 éves lányomnak akarom megmutatni a játékot. Bár ő még ehhez éppen hogy elég, talán fel sem éri ésszel, de nem hülye az élethez. Ha a 6 éves középső lányom is hozzákezd, az már érdekesebbé válik.
Szóval egy fél napot játszottam vele és nagyon élveztem.
Elmúltam 43 férfiként, de ettől még érdekes, poénos! Kicsit Tamagochi jellege van az egésznek ...
Na jó, nem ez a hobbim, csak nem akartam úgy odaadni a gyereknek, hogy hozzá sem szagolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!