Miért nem jó a Prototype?
Figyelt kérdés
Megvan a prototype első része, el is indul, de amikor a játékot indítom fekete lesz a képernyő, és lemegy az FPS száma 1-re, ráadásul a RAM-ot is ilyenkor teleírja. Próbáltam már újratelepíteni, leállítani felesleges cuccokat, game booster 3-al is próbáltam, de nem megy. Egyszer elindult, akkor nem is szaggatott, meg semmi.2012. aug. 16. 09:07
11/16 anonim válasza:
Akkor windows telepités ennél többet már én sem tudok.
12/16 A kérdező kommentje:
de nem ott van a baj, hanem hogy az intronál akadozik, de nagyon, vagy 1 óra lenne kivárni, de a játék nem szaggat.
2012. aug. 17. 19:05
13/16 anonim válasza:
Regedit-et próbáld ki. Hátha működik utána. Töröld le a gamet,NE TELEPITSD még! és ird be ha win7-t használsz a Start menüben a keresőbe hogy regedit. Megvan elinditod, aztán van ott valahol fönt valami olyasmi hogy szerkesztés és azon belül pedig keresés. Oda beirod prototype megkeresi megtalálta. Ki is fogja jelezni. Aztán jobb klikk rá törlés és megkérdezi biztos igen. Ha meg van akkor vissza a szerkeztésbe és lesz ott egy olyan hogy: Következő keresése, megvan a másik is azt is törlöd és mindaddigy ezt csinálod amig nem maradt egy fájl se ami a játékhoz tartozik.
Ha ez se akkor tudok mégegyett. egy programot, csak sajnos már nem tom a nevét, de hátha megtalálom.
14/16 anonim válasza:
Amúgy amikor betöltök egy mentés vagy új játékot kezdtem nekem is akadozott rendesen.
15/16 A kérdező kommentje:
Nem windows 7-et használok, de értek az xp-hez is, megtaláltam töröltem-
2012. aug. 17. 19:54
16/16 A kérdező kommentje:
Újratelepítés után remekül elindult, de amikor másodszorra mentem a menübe, lement 1 fps-re, és előröl kezdődött az egész.
2012. aug. 18. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!