Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Ismeritek a legfélelmetesebb...

Ismeritek a legfélelmetesebb játékot? Slender

Figyelt kérdés

Csináltunk tesómmal egy videót amiben felvettük a reakcióinkat a játékból. Nyégyszer nagyon megijedtünk!

Lessétek meg ha érdekel!!! :)

http://www.youtube.com/watch?v=dwdU2z5Iois

2012. aug. 15. 22:33
1 2 3 4
 21/39 anonim válasza:
Nem nem kap el. Be jön a nincs adás, és nem tudod megtámadni. Mondjuk alapból ilyen hülye papírokat kell gyűjteni, ha hallod a dobogást tudhatod hogy jön szóval onnantól nincs min parázni, mert onnan 3-4 perc és vége. Lassan futsz/jársz, ami idegesítő, a lámpa ostobán szórja a fényt, és nem tehetsz dolgokat. Mitől félelmetes? Nem tudom ki vagy, miért vagy ott, miért van ő ott, mit akar csinálni, miért akarja csinálni, mennyire erős, alapból az tisztázatlan a karakterednek mit kell csinálni. Annyit sejtek, hogy dagadt nő a karakter, mert lassan jár és lassan fut, lihegni viszont nagyon tud.
2012. aug. 23. 12:04
 22/39 A kérdező kommentje:

12:04-nek.

Ha utánaolvasnál nagyjából képben lennél hogy mi is a története :) Egy kislány a karakter és slenderman egy idegen gyerekrabló és azért kap el. A papirokat pedig ő tette le hogy találd meg őket :)

2012. aug. 23. 15:48
 23/39 anonim válasza:
Ha pedig meg találom elvisz, ha pedig nem akkor elvisz. :S
2012. aug. 23. 20:47
 24/39 A kérdező kommentje:
Ez igaz. lehet hogy kicsit értelmetlen tényleg de paráztatásban nálam jeles volt. Életem egyik legrosszabb 8 perce volt :D
2012. aug. 24. 00:41
 25/39 anonim ***** válasza:
Értsétek már meg hogy ez egy LEGENDA. A játék lényege NEM a túlélés, hanem a legenda felelevenítése, és a történet ezért marad hű a legendához (mert ugye a slender elkapta az áldozatait). Ez a játék lényege. Játszol, besz@rsz aztán elkap így is úgy is, hogy besz@rj még egyszer.
2012. aug. 24. 08:37
 26/39 A kérdező kommentje:

8:37-nek

Így van ez a lényege! :)

2012. aug. 24. 10:39
 27/39 anonim válasza:
jó. Igazából meddő vita, ízlések pofonok stb. De mihelyst elkezdesz okokat keresni élvezhetetlen, és nekem a képi világ se túl ijesztő. Pl lehet hogy valaki itt hagyott, és ő meg segíteni akar neked, lehet, hogy miután elkap, ad kekszet. Lehet, hogy állandóan szomorkodik, mert pl éhes, de nincs szája.Igazából a Slenderman egy nagyon bús panda, ilyen forever alone arc.
2012. aug. 24. 10:54
 28/39 A kérdező kommentje:
"miután elkap ad kekszet" xDDD
2012. aug. 24. 12:33
 29/39 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó!! :) Én is letöltöm, pedig én nagyon félős vagyok.. de kíváncsi is.. esetleg az egyik barátnőmmel fogom játszani hogy ne egyedül legyek :D
2012. aug. 25. 13:48
 30/39 A kérdező kommentje:
Jólvan sok sikert hozzá :D ;)
2012. aug. 25. 18:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!