Ismeritek a legfélelmetesebb játékot? Slender
Figyelt kérdés
Csináltunk tesómmal egy videót amiben felvettük a reakcióinkat a játékból. Nyégyszer nagyon megijedtünk!
Lessétek meg ha érdekel!!! :)
http://www.youtube.com/watch?v=dwdU2z5Iois
2012. aug. 15. 22:33
11/39 A kérdező kommentje:
13:47-nek szerintem ez nem túl félelmetes. Sokkal jobban megijed az ember ha olyat néz akik nagyon félnek tőle. Mint mi :D Egyébként ajánlom mindenkinek hogy próbáljátok ki mert játszani még durvább mint nézni!
2012. aug. 17. 15:28
12/39 A kérdező kommentje:
13:46-nak
Kinek mi :)
2012. aug. 17. 15:29
13/39 anonim válasza:
Ebben leginkább a zene az ijesztő nem ? :D
14/39 A kérdező kommentje:
Igen :D az adja azt az érzést hogy elkezdj félni :D Hang nélkül szerintem nem lenne nagy megijedés :D
2012. aug. 17. 17:35
15/39 anonim válasza:
Szerintem sem,horrorfilmekben is a hanghatások a legijesztőbbek :D
16/39 A kérdező kommentje:
Így van :)
2012. aug. 17. 19:26
17/39 anonim válasza:
Játszottam Amnesia-val, kivittem. Játszottam DS2-vel, kivittem. Játszottam Silent Hill-el, kivittem. Játszottam Dead Islanddal, Left4Dead2-vel, Doom3-al, játszottam jó sok ilyen játékkal, és kipróbáltam ezt is. Ez volt az első játék ami felvitte a pulzusomat, aztán kipróbáltam egy másikat: The House. Ez egy kis flash játék, ami jumpscare, na de ezen megijedtem rendesen. Próbáld ki! :)
18/39 A kérdező kommentje:
Okés köszi kipróbálom :)
2012. aug. 21. 12:42
19/39 anonim válasza:
Most játszottam vele. Kritikán aluli, unalmas, és hosszú kivinni. Nem tudod lőni, vagy ütni, de ő se csinál veled semmit, csak áll azt ott van. ostoba jegenye az az öltönyös paréjj!
20/39 A kérdező kommentje:
Ez a te véleményed :) szerintem pont ettől horror a játék hogy csak áll nem csinál semmit te se tudsz vele de ő mégis elkap! Szerintem az egyik legbetegebb és legötletesebb game! :)
2012. aug. 22. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!