Van valami jó Third-Person Shooter akciójáték PS3-ra, amiben kampány módban is lehet végig Co-op-ban játszani?
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok, mint az Army of Two, abban osztott képernyős Co-op mód van (a Single Player mellett) végig kampány módban
Az Uncharted 3-ban van még jó osztott képernyős Co-op, de ott csak aréna módban van, kampány módban nincs
2012. aug. 15. 17:14
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
ha valaki tud még játékot akkor jöhet :)
2012. aug. 15. 21:03
4/8 anonim válasza:
Aranyapáim és miért nem jutott eszetekbe az Army Of Two 2 db epizódja(+ nemsoká a folytatás)
5/8 A kérdező kommentje:
Army of Two-t játszottuk
Army of Two 40th Day hamarosan meglesz csak elfelejtettem írni
a harmadik részről meg csak ma olvastam de máris elkezdek rá gyűjteni :D
2012. aug. 20. 01:21
6/8 A kérdező kommentje:
kérdéses hogy fogok tudni-e várni 2013 tavaszáig :D
2012. aug. 20. 01:22
7/8 anonim válasza:
GTAIV?mondjuk abba nem lehet osztott képernyőn játszani de egyedül is nagyon élvezetes!
8/8 A kérdező kommentje:
GTA-t nem szeretem
2012. aug. 28. 20:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!