Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Heroes 6-ban (tört/offline)...

Heroes 6-ban (tört/offline) megcsináltam a kampányt a végső kampányig. Ott viszont nem lehet a pluszra kattintani, hogy karaktert válasszak, tehát nem is indul el. Van erre vmi megoldás?

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 21:30
 1/8 anonim ***** válasza:
60%
Persze. Szépen megveszed a játékot lopás helyett..
2012. aug. 6. 00:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem az ilyen kioktató válaszokra vagyok kíváncsi. Ha lenne pénzem valószínűleg megvettem volna, bár úgy tudom az eredeti sem tökéletes....
2012. aug. 6. 11:06
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
ha lenne pénzed... és, az hogy nincs rá pénzed ne jogosít fel rá, hogy ellopd...
2012. aug. 6. 13:08
 4/8 NYALOG(ASD) válasza:
0%
Na látod, kedves kérdés feltevője, az élet 3 szót tanított meg mindenkinek, SOK A KÖCSÖG. (Úgyértem Bizkit)
2012. aug. 6. 15:16
 5/8 anonim ***** válasza:
60%
Nyalogasd, neked már a neved is sejteti az IQ szintedet... Miért vagyok köcsög? Mert szánalmasnak tartom, hogy ellopja a játékot?Ráadásul még a fejlesztők is magyarok.. Inkább a warezolókat mondanám köcsögnek. Aztán ott van az, hogy te is csak a kérdező fa.szát próbáltad szopkodni, és ugyanannyi információt osztottál meg te is vele... SEMMIT. Én legalább indokkal tettem ezt.
2012. aug. 6. 16:16
 6/8 A kérdező kommentje:

A kérdésemre továbbra sem kaptam választ.

Ez a "lopás" dolog meg már rég lejárt na mindegy. Egyébként nem számít ki a fejlesztő, addig amíg az eredeti játékot is tele hibákkal adják ki. Akkor meg minek megvenni? Egy egyszerű kérdést tettem fel azok számára, akik már találkoztak ilyennel és meg tudták oldani a problémát.

2012. aug. 7. 00:22
 7/8 anonim ***** válasza:
"rég lejárt" tudhatnád, hogy semmi ilyen dolog nem "jár le". Nincs új a nap alatt. Elég szánalmas ez a világ, ha az IGAZSÁG "lejárt" lesz... Mert ez így van, ez lopás. A Heroes 6 hibái ellenére is egy jó játék lett, ami megéri az árát. Ha nem tudsz érte most 8 ezer Ft-t, akkor miértn nem várod meg, hogy lejjebb menjen egy kicsit? 5-6 ezer Ft már tényleg nem nagy összeg érte.
2012. aug. 7. 08:27
 8/8 A kérdező kommentje:
Szerintem is egy jó játék,nem is ez a gond,de azt ne mondd már, hogy neked egy letöltött zenéd sincs, vagy filmed vagy akármid, mert ezt nem hiszem el. Kipróbálni szedtem le,természetesen törölve lesz előbb vagy utóbb, és még az is lehet, hogy megfogom venni, szóval ne ezen a "lopáson" legyen már a hangsúly...Kíváncsi voltam,arra amit a kérdésem tartalmaz...Ennyi.
2012. aug. 7. 10:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!