Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Mik azok az RPG meg FTP...

Mik azok az RPG meg FTP játékok? Meg vannak még de nem ismerem nem rég hallottam róluk meg itt is olvastam de nem értek hozzájuk.

Figyelt kérdés
tudok még valami MMORPG vagy mi meg tudom hogy több van de nem ismerem őket meg azt se tudom mik ezek! Előre is köszönöm!
2009. júl. 21. 23:36
 1/10 anonim ***** válasza:
hát én az FSP-t tudom, first shooter person. Az olyan, hogy te vagy 1 "szereplővel", az ő szemszögéből látod az eseményeket. Az akció játékok ilyenek.
2009. júl. 22. 00:50
 2/10 anonim ***** válasza:

FPS = first person shooter, azaz belső nézetű lövöldözős játék. Ebből már egyértelmű melyek ezek. Ahol mászkálsz mint pók a falon és a puska csövét látod csak "magadból" és szétlősz mindent ami mozog... meg azt is ami nem.

RPG = role-playing game, ez a szerepjáték. Ennek már értelme is van, lehet fejlődni, harcolni, képességeket összeszedni, fejleszteni, történet is van amiben te játszod a főszereplőt meg sok minden más. Angol tudás sem árt hozzá, különben a lényegről marad le az ember, ami a történet.

MMORPG = ez az online RPG, amiben sok más játékossal együtt járhatjátok be a virtuális világot, fejlődhettek... meg minden nyavalya.

2009. júl. 22. 01:16
 3/10 anonim ***** válasza:
nah akkor én az RPG-t hívom "törpés játéknak" :D
2009. júl. 22. 01:28
 4/10 anonim ***** válasza:
miért törpés? ilyet sem hallottam még:D
2009. júl. 22. 01:32
 5/10 A kérdező kommentje:
kössz a válaszokat én is valahogy így képzeltem el a jelentésüket de nem tudtam pontosan talán csak az MMORPG-t tudtam a többit nem amugy birjátok a nevüket is leirni a játékoknak hogy pl a FPS az a GTA félék!
2009. júl. 22. 09:58
 6/10 anonim ***** válasza:

A GTA enm FPS, hanem TPS, azaz third-person shooter. Ezeknél nem belső nézet van, hanem hátulról látod az embert vagy akármit, amit irányítassz.

Az RTS real-time strategy-t (valós idejű stratégia) jelent, ilyen pl. a Warcraft 1-3, az Age of Empires sorozat, a Command & conquer sorozat (kiv. a Renegade, az FPS).

A TBS Turn-based strategy a körökre osztott stratégia, mint pl a Heroes sorozat.

Sok játék van, ami nem sorolható be egy-egy típusba, mert több stílus keveréke.

2009. júl. 22. 12:09
 7/10 anonim ***** válasza:

törpés játék minden stratégiai... mivel miniatűr emberkékkel vagy :D ez egyértelmű :D:D :P

jó én azért hívom így mert nem a kedvenceim XD

2009. júl. 22. 12:19
 8/10 A kérdező kommentje:
aha értem kössz a választ de várok még ha van!!!
2009. júl. 22. 12:20
 9/10 anonim ***** válasza:
De vajon akkor milyen kategóriába tartozik az Oblivion? Mivel ugye ez egy belső nézetből is játszható kalandjáték... :-o
2009. júl. 22. 14:33
 10/10 A kérdező kommentje:
juj azt nem szeretem! de ha van ilyen akkor RPG § FPS!
2009. júl. 22. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!