Melyik lenne a legjobb karakterválasztás a World of Warcraft-ban?
Kedves Első!
A wow mellett is lehet sportolni-tapasztalatból mondom- csak tudni kell a mértéket,de így is megvan napi 6-7 óra.
Mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. :)
Kedves 2. és 4. válaszoló:olvassátok el mégegyszer a kérdést mert nem ezt kérdezte a kérdező.
A kérdésre válaszolva pedig sztem az amelyik neked a legjobban tetszik mindnek van jo spellje pl manáshoz érdemes belfet választani mert az tölti a manát de shámánhoz én személy szerint a trollt szeretem mert akkor egyszerre nyomom el a bloodlustot a berserkel és akk még erösebb leszek....
Kedves Oligarcha.
Köszönöm,hogy válaszoltál az elsőnek a helyemben.
Night Elf Druid/Rogue/Hunter, Worgen Hunter/Rogue, Human Warri/Rogue/Paladin/Priest, Draenei Shaman/Priest.
Undead Rogue, Blood Elf Hunter/Rogue/Paladin/Priest.
Elég? :D
Én néha szoktam játszani, ha nagyon unatkozom.. Kedvenc talán a Night Elf Rogue, Hunter és a Draenei Priest. Draenei csak is csaj változatban, a pasik brutálrondák.. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!