Mennyire jó játék a Diablo 3?
Előző: nem olyan.
Szubjektív megítélés kérdése, én inkább összehasonlítom a 2-vel, az alapján amit hallottam róla, mert nem volt pénzem megvenni (nem, nem warezolok, de nem is veszek játékokat).
A játékmenet nagyjából ugyanaz, menni kell megölni Diablot, ilyesmi, fejlődgetsz, skillpontokat osztogatsz, questelgetsz. Viszont internet nélkül nem tudsz játszani vele, állandó internet kapcsolat kell, úgy mint a steamen, de nincs offline mód. A battle.net barátlistádon levők akármikor csatlakozhatnak hozzád játék közben. Ha nem érhetőek el a Blizzard szerverei, hiába próbálsz játszani, nem fog sikerülni. Emellett lehet pénzért venni tárgyakat, meg árulni is, ennek a részleteiről viszont nem sokat tudok. Minden esetre, én a Diablo 2-t választanám a Diablo 3 grafikájával.
"Minden esetre, én a Diablo 2-t választanám a Diablo 3 grafikájával."
Ezzel én is egyetértek, de én azt mondom, hogy érdemes megvenni, első 1-2 végigjátszás nagyon élvezetes, ami már több, mint 20 óra - ha nem szaladsz végig rajta, hanem élvezed a játékot -, és ez már jóval több, mint amit a legtöbb játék kínál.
Kisebb-nagyobb késéssel, de érkeznek hozzá javítások, amik nagy részt nem a Diablo fanok, hanem a Blizzard pénztárcája igényét szolgálja, ami sajnos így is marad, és emiatt bukik meg a Diablo 3 - de reméljük, hogy nem így lesz!
Ha nem játszottál még hack and slash játékkal, akkor nem fogod tudni mire számíts, próbáld ki a Torchlightot, Titan Questet...
Én nem bántam meg, hogy megvettem, több, mint 200 órám van benne.
A valós pénz szerzésről pedig annyit, hogyha csak emiatt játszol vele, akkor hamar elveszti az értékét a játék.
Összességében nem rossz, de nem az, mint amit mondtak, pl. a véletlenszerű pályák nagyban fokozták a Diablo 2 játékélményét, na ez ebben a részben nem így van, néhány játék után tudni fogod merre keresd a pálya végét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!