Milyen rpg játékokat tudnátok ajánlani? Több infó lent.
Hack and slash-nek hívják a műfajt, esetleg Action RPG (ARPG).
Torchlight
Titan Quest
Sacred 1,2
Hellgate: London
Véleményem szerint egyik se jobb, mint a Diablo, bár a Torchlight egész jó, és a 2. része nem sokára megjelenik - ezt a játékot a Diablo volt fejlesztői készítik, ellenben a Diablo 3-mal, amire nem sok olyen fejlesztő maradt, akik Diablo 2-n is dolgoztak, de ettől még szerintem a Diablo 3-nál jobb hack and slash nincs.
-On anno a Dungeon Siege-et nyomtam, az sem éri utol a Diablokat... Van belőle több is, de az 1 volt az igazi.
-A Skyrim se rossz, csak ha túl sokáig játszod, egyoldalú tud lenni. Emellett a Skyrimról még azt is elmondhatjuk, hogy szép játékra sikerült.
De ahogy az előttem szóló is mondta, a Diablokat nem nagyon lehet túlszárnyalni. Sőt, megtoldom egy kicsivel. A Blizzardnál senki sem tud jobb játékokat gyártani... :D
Szerintem a Dragon Age is jó játék. Ha leszeded akkor a Dragon Age origins- t szedd.
3. válaszolónak: Aműgy szerintem meg csak ízlés kérdése, hogy kinek mi tetszik jobban. Lehet, hogy valakinek a Blizzard a legjobb másnak pl az Ubisoft. (De az tény, hogy a Blizzard tényleg nagyon jókat gyárt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!