Tudnátok prototype 1-2höz hasonló játékokat ajánlani gépre? (részletek lent)
hasonló játékmenettel,pl az infamous 1-2is ilyen(csak sajnos az ps3ra ),vagy pl ps2ön nyomtam god of war 1-2vel na valami ilyenre lenne szükégem bár tudom h nem nagyon van .Legfőképpen az ilyen szupererős mászkálos dolgok érdekelnek.
köszi előre is.
Tehát Prototype-hoz hasonló játék kell, te meg God of War-ról beszélsz? 0 hasonlóság van a két játék között, de mindegy.
Nagyon nem igazán van hasonló játék, de pl. Just Cause 1-2 szintén mászkálós/gyilkolászós, csak épp nincs benne semmilyen szupererő.
Még a Bionic Commando lehet hasonló, nem játszottam még vele, de videó alapján hasonló.
Ha van PC-re akkor Spiderman, és Darksiders.
Darksiders inkább God of War-ra hasonlít, ami meg ugye kicsit sem hasonlít Prototype-ra, de szerinted hasonlóak.
Meg ha már hack'n slash akkor Dante's Inferno, Castlevania és Metal Gear: Rising
God of War stílusú is annyi van kb, mint amennyit a végén leírtam.
Azon kívül még ezek hasonlítanak rá többé/kevésbé:
- Ninja Gaiden Sigma
- Devil May Cry
- Enslaved
- Heavenly Sword (PS3)
- Bayonetta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!