Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik játékot vegyem meg...

Melyik játékot vegyem meg xbox 360?

Figyelt kérdés

csak a single player érdekel

-Battlefield 3

-L.A Noire

-GTA IV

-Mortal Kombat 9 vagy Mortal Kombat vs DC Universe

-Alan Wake

-50 Cent Blood on the Sand

-Cabelas Big Game Hunter 2012

-Cabelas Dangerous Hunts 2011

-Need For Speed The Run

2012. aug. 10. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
BF3 csak single? Nooormális?
2012. aug. 10. 14:16
 2/3 anonim ***** válasza:

A BF3 semmiféleképp ha csak a single érdekel.

Ha jól tudsz angolul, szereted a jó sztorit és a nyomozást akkor az L.A Noire ajánlott (kivéve ha valami bajod van a Noire stIlussal).

A GTA IV is megéri az árát, de vegyél akkor Complete Collection-tl és abba benne van mind a két kieg is (Lost and Damned és a Ballad of Gay Tony).

Ha szereted a verekedős játékokat, akkor a Mortal Kombat is jó választás lehet, de a 2 közül CSAK a 9-ben gondolkodj, a másikat felejtsd is el.

Ha a nyomott hangulatot és a thrillert szereted, akkor jól ellennél az Alan Wake-el is.

A következő hármat nem tudom hogy gondoltad, semmiképp ne ezek kötül vegyél.

Az NFS: Run sem olyan jó.

A helyedben én a GTA IV Complete collection-t venném. Az Alan Wake-et amúgy XBOX Live letöltőkódosan 2000 Ft-ért is lehet venni, ajánlom azt is a GTA mellé.

2012. aug. 10. 14:37
 3/3 Lázár Péter ***** válasza:

BF3 semmiféleképp ne.

Mortal Kombat 9 nagyon jó nekem is megvan.De akkor a komplete editiont.

2012. aug. 12. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!