Melyik játékot vegyem meg?
mi az elvárásod?
a skyrim nagyon hosszú ideig leköt és élvezetes
a battlefield 3 nagyon szép grafikájú de rövidebb jó játék
a portal 2 ügyességi de élvezhető főleg ketten
első .. szerintem a bf3at senki sem a singléjért veszi :D
Multi nagyon ütős.!
Szerintem a skrym el lett cseszve azzal,hogy minden fele kell rohangálni meg túl lett bonyolítva.Nekem még a grafikája se tetszett.Viszont ha ilyen mászkálós játékra vágysz akkor ajánlom a The Witcher2-őt.Én már végig vittem és a grafika nagyon szép+ baromi jó a történet.
A BF3-at nem ajánlom ha a single-re vágysz.Azt nagyon elrontották.Én csak azért vittem végig,hogy elmondhassam,hogy a BF3-at is végig vittem.Viszont a multi része az oda veri bármelyik játékot.Nagyon jó az,hogy ranked-es az egész rendszer.Viszont ha meg veszed előtte regisztrálj az Origin nevű oldalon és töltsd le a porigt.Anélkül nem megy a játék.Ha megvan a program meg a BF3 utána reggelj a battlelog-on is.
UI: az origin telepítése kicsit bonyolult lehet.Ha nem meggy akkor itt egy kis segítség.Ja és nyugi.Az origin teljesen magyar nyelvű.De azzal úgy sincs sok dolga az embernek ha föltette a játékot.Csak be kell jelentkezni és onnan már is tudsz játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!