Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon fontos-PlayStation3?

Nagyon fontos-PlayStation3?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

PS3 milyen gyorsan viszi a játékokat? Lehet erősebbeket is venni,vagy mind ugyanolyan gyors?

Kb átlagban milyen FPS-el viszi? És a grafikát lehet rajta állítani? Például teljesen Low-ra,illetve High/Ultra-ra.

Köszönöm

2012. aug. 9. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:
Vehetsz akármilyet mind ugyanolyan gyors. Azért mondjuk fat tipusut mostmár ne vegyél mert elég régiek és nem bírnák 1 évnél tovább. A grafikán nem lehet állítani és elvileg minden játék optimizálva van tehát akadás mentesen futnak.
2012. aug. 9. 21:52
 2/10 A kérdező kommentje:

Értem,köszi

Nekem nem LCD,plasma,de még nem is lapos TV-m van.

Kimeneti kábelről esetleg egy képet nem tudna valaki linkelni? Előre is köszönöm szépen

Nekem a TV csak 50Mhz támogatja,nem lesz gond?

2012. aug. 9. 21:59
 3/10 anonim ***** válasza:
Hát nem lesz valami szép a kép HD tv nélkül. Én is összegyűjtöttem nagy nehezen a pénzt és vettem egy Full HD tv-t 60000 ezerért, azt hiszem az enyém is 50-60 mhz-es. Ár-Érték arányban ez volt a legjobb.
2012. aug. 9. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Kb így nézhet ki HD nélkül:

[link]

Nem valami szép...

2012. aug. 9. 22:10
 5/10 anonim ***** válasza:
jajj bocs, most nézem :D 60 ezer...
2012. aug. 9. 22:20
 6/10 A kérdező kommentje:

Hát,van LCD TV,csak az a szüleimé

Nekem a lényeg,hogy menjen ezen is. Lehet,aztán veszek egy jobbat

2012. aug. 10. 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
A konzol lényege, hogy nincs különböző beállítás, mindegyiken ugyanúgy futnak a játékok, ez programozás szempontjából is hatalmas előny a fejlesztőknek. Szóval nincsenek grafikai beállítások, fps meg 30-60 körül megy. Tuti hd tv kell hozzá, és kész.
2012. aug. 10. 10:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát YouTube videón,Skyrim PS3 néztem,eléggé beakadt olyan 9-10 FPS-re amikor valami füst effect vagy hasonló volt :S

Ez elképzelhető? Vagy csak a videó minősége volt rossz?

2012. aug. 10. 12:51
 9/10 anonim ***** válasza:
A videó volt rossz
2012. aug. 11. 11:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Valószínű nem volt patchelve, a ps3-on elég ratyi volt a Skyrim megjelenéskor, egy idő után úgy elkezdett szaggatni, hogy játszhatatlan volt.
2012. aug. 11. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!