Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » PS 2-höz milyen tartozékok...

PS 2-höz milyen tartozékok vannak gyárilag?

Figyelt kérdés
Használtan akarok venni. Nézelődtem a neten, de mivel eddig nem volt még PS-em nem tudom mik kellenek, hogy legyenek hozzá. Nyilván maga a gép+valami tápegység az áram miatt+amivel a tv-hez csatlakozik. De pl ha azt írják, hogy videókábel nincs hozzá, akkor megéri megvenni, lehet kapni hozzá külön, mennyiért kb? Illetve melyik a jobb a slim vagy a fat?

2012. aug. 9. 18:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Menni pénzt szánsz rá? Én biztos PS3-at vennék!
2012. aug. 14. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Szeva!

Hát a minimum:

1 db gép

1 db AV kábel (PS és a tévé összekötéséhez)

1 db kontroller (joystick)

1 db tápegység villásdugóval (ebből a két részből áll a táp kivéve SCPH-90000-es széria itt beépített táp van már, ennél csak villásdugós kábel szükséges)

Ajánlott:

A minimum, és még hozzá legalább 8MB-os Sony memóriakártya a játékállások mentéséhez.

Itt kapsz használtan bevizsgáltat 15 ezer magyar forintért és minden igaz garanciával. Ennél jobb, biztosabb ajánlatot szerintem nem találsz:

[link]

És még olcsón kapsz itt memkártyát is.

/semmi közöm a bolthoz!

2012. aug. 14. 20:52
 3/6 anonim ***** válasza:

Előző vagyok! Bocs egyet nem vettem észre!

Slim a jobb a FAT az öregebb kiadása a PS2-nek.

slim az kisebb, gyorsabb, csendesebb, kevesebb a mechanika, így a hiba is.

2012. aug. 14. 20:56
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Nagyon sok pénzt nem szánnék rá, mert időszakosan érek rá csak játszani. Néha vannak lazább időszakaim, amikor több a szabadidőm és olyankor rákapok a játékokra. Eddig PC-n játszottam, de erősen halódik a gépem, közben lett laptopom, ezért asztalit nem vennék újat, ha teljesen megadja magát. A laptop viszont nem gamer, ezért gondoltam egy PS2-re. Használtan 15 körül láttam chippeltet nemrég, ezért kezdtem el gondolkodni. Csak ahogy utánanéztem rájöttem, hogy nem nagyon értek hozzá.

Fat vagy slim kérdésemre írta egyikőtök h a slim újabb. Viszont én úgy hallottam h a fat jobban bírja melegedés szempontjából. Illetve olyan kérdésem lenne, hogí ugyanúgy lejátssza mindkettő a DVD-ket?

2012. aug. 21. 23:36
 5/6 anonim ***** válasza:
DVD-VIDEO-ra gondolsz? Nem tudom, hogy a Fat viszi-e az írott DVD-ket, de a slim biztos, még chip nélkül is. A melegedést szóba hozva, van ismerős aki slimet nyáron 40 fokban pofozta 6-8 órán keresztül és nem melegedett túl. Fat az szó szerint kövér és zajos, és nagyobb eséllyel megviseltebb korából kiindulva mint a slim. De hát te tudod.
2012. aug. 23. 21:40
 6/6 Csak Egy Joci válasza:
Én is a slim kivitelezésűt ajánlom, mert az valóban csendesebb,gyorsabb,és hidd el, nem melegedik fel, volt hogy 40fokban én is egy napot nyomtam! De azért vigyázz rá.. :-)
2012. szept. 15. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!