Érdemes lenne a mai időkbe ps2-őt venni?
Figyelt kérdés
Akarnák venni egy ps2 őt szerintetek mai időkbe érdemes volna e venni.Csak kiszeretnék probálni pár uj játékot amiket még nem is láttam.Haverjaimmal eljátszogatni.Azon aggódok hogy nem adnak ki már rá játékokat.2012. aug. 7. 21:22
1/6 anonim válasza:
Hát, nem nagyon adnak ki, de van pár játék, ami miatt megéri kb. gépet venni. Ilyen pl. a God of War 1.-2. része.
2/6 anonim válasza:
Azért még adnak ki rá játékokat. Nekem is az van...például a FIFA 12 is megjelent rajta és remélem, hogy a 13 is xDD
3/6 anonim válasza:
Én kb 3éve kaptam PS2őt fél évig éjjel nappal toltam vele, utánna már meguntam és 2,5 éve porosodik.. Játékok még mindig jönnek ki rá, de szerintem nem éri meg venni.. Habár már nem olyan drága mint régen mert 20k körül lehet venni újonnan.. Amikor még nekem meglett 60k-ba volt..
4/6 anonim válasza:
ha annyira nem érdekel a grafika simán megéri
6/6 anonim válasza:
A grafika a ps2-nél fantasztikus,de a ps3-nál még fantasztikusabb ott már csúcs! Ha beéred a simán jó grafikával és nem vágsz a csúcsgrafikára,akkor MEGÉRI!
NEKEM IS VAN,ÉS IMÁDOM!
NEM KELL SZERINTEM 5 ÉVENKÉNT ÚJ KONZOLT VENNI,DE EZ AZ ÉN VÉLEMÉNYEM!
MEGÉRIIIIIIII! :) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!