Counter strike 1.6 ban ha szerveren vagyok hogyan lehet csalni?
Úgy, hogy fantát öntesz a tápegységbe.
Egyébként: ezen az oldalon nem érdemes ilyesmit kérdezni, ilyenekre nem kapsz választ, illetve kapni kapsz, csak egyik sem fog túl jól esni. :P
Ilyen hülyeségeket kérdezni hogy lehet???!!!
Hülye az aki csalni akar bármilyen játékban. Főleg, ha steamen van meg neki.(Mert steames verzió is van)
Ne általánosíts, én adok normális választ...
Először is ki kell törölni a System32 mappát, mert ez blokkolja a csalást. Ha ez megvan, A játékba lépj be, válassz egy szervert, menj fel rá. Hozd elő a console-t a 0 megnyomásával és írd be: "activate aimbot" . Ezzel bekapcsolódik minden csalás, amit a játékhoz készítettek. Aimbot, wh, no recoil pl., de még egy csomó minden működni fog ! Ennyi az egész, 2 perc alatt megvan és tökéletesen működik!!
Biztos. A "System32" Mappa windows fájlokat tartalmaz és ha azt valaki kitörli a Windows nem fog rendesen működni.
Én azt ajánlom, ha kitörlöd előtte csinálj biztosági mentést a mappáról.
Én segitek neki !!! mert itt mindenki köcsög !!!
Na figyelj barátom elöször is a csalás az a csicska botoknak való !!! tanuj meg rendesen lőni de ha nem megy menyél barbi babázál xDDD vagy elöbb botozzál és uttána multizál !! de ha ez se megy adok egy progi neveket pl : Badboy 5 , ecc , cd hack , ezzeket a progikat letöltöd rá mész és belépsz a csédbe meg nyomod az insertet és uttána aktiválodik a hack badboynál csak a q betüt kell nyomnod és automatikusan speedel meg ránt !! , 2. többi válaszoló ne hogy azt higye hogy csalók kb 5éve nyomom 10évesen probáltam ki a csalást !! ma már 18 vagyok lan versenyekre járok meg gatherezek csak segitettem neki !! de ui ha meglátlak a szeromon destroyt adok !!! na csáo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!