Szerintetek melyik része a legjobb a Call of Duty-nak?
Figyelt kérdés
Szerintem a COD5:WaW
De ha szerintetek nem,nyogodtan lepontozhattok!
2012. aug. 7. 11:53
11/19 anonim válasza:
1. Call of Duty Modern Warfare 3: eszméletlen
2. Call of Duty Modern Warfare 2: király
3. Call of Duty: nagyon jó klasszikus
4. Call of Duty 2: Szerintem 2004 legjobb játéka
5. Call of Duty Black Ops: jó, de a történetvezetés fenomenális
6. Call of Duty United offensive:egész jó de veteran-on idegtépő
7. Call of Duty Modern Warfare: anoo sokat szórakoztam vele de már csak néha veszem elő
8. Call of Duty 5 World at War: tetszett ez is, de ez annyira nem fogott meg.
12/19 anonim válasza:
fujj hogy lehet az mw3 1. (előzőnek mondom)
szerintem a legjobb az mw2,én az mw3 utolsónak raknám be
13/19 anonim válasza:
Cod 4 nekem aki nem szereti a modern annak cod 2 a mw 2-3 1 fos cod 4 koppintás sok felesleges dologgal is szar iwnetel multival.
14/19 anonim válasza:
MW3 rövid... MW2 nagyon rövid... Black ops akad a gépemen mediumon de a BF3 fullon épphogy akad.. MW jólett sztem. meg a COD2 is jó. 1-en nemjátszottam.:D
15/19 19gal_balazs97 válasza:
nekem eddig a legjobban a cod 4 tetszik de a 2 és az 5 is jó a modern warfare 2-őt nem próbáltam ki
16/19 Lázár Péter válasza:
A bf3-asok ne válaszoljanak mert ide csak azoknak kell válaszolni akik szeretik a codot.
17/19 anonim válasza:
jaj lazarpeet most nem kell beszólni mondjuk azt sem tudod mivel játszok :P
19/19 anonim válasza:
Szerintem is a Cod Waw a legjobb része az eddigi sorozatoknak. Nekem pedig amugy is mindig jobban tetszettek a világháborúsok mind a jövőben játszódóak. Ugyhogy best cod 5!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!