Ps3-al kapcsolatos?
Egyből 2 kérdéssel kezdeném.
1. Csak 1 ps3 kontrollerem van úgy , hogy szereztem 1 átalakítót szóval ha átjön valaki az a ps2-essel játszik,
ez eddig szép és jó csak van vele valami gond a főmenűben
jól működik mert a jobbra még mindig jobbra a balra még mindig balra stb. csak ha speciál belépnénk egy cooperatívos játékba valami megváltozik a balra az a fel , a le az a balra , a jobbra az a le , a fel az a jobbra csak ez lenne a bajom . ha tudtok valamit amivel ezt ki lehet korrigálni akkoz légyszíves írjatok
2. az a cooperative játék név szerint a resident evil 5 egyszer 1 haverom átjött és nyomtuk a játékot a fent említett hibával együt. nem tudom hogyan csináltuk. csak annyit tudok hogy azóta átjött másik haverom és égtem mint a tábor tűz mert nem tudtam hogyan kell coop-ozni szóval ha valaki tudja a coop beálítását azt megkérem hogy részletesen írja le, lépésről lépésre .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!